Aki az elsőt túl horta, az hajlamos többedik terhességnél is, túl hordásra?
Pedig de.
Elsőt 3 nappal, màsodikat 1 héttel. Eleve a szülésznöm és az orvosom is úgy szàmolt, hogy terminus utàn fogok szülni másodjàra is, ha az elsőt tovàbb vittem.
Szerintem nincs összefüggés.
Anyukàm engem túlhordott,hugom előbb jött 3 héttel.
Az egyik baràtnőm a kisfiàt egy héttel hordta túl, a màsodikat 35 hétre szülte(minden oké szerencsére).
Màsik baràtnőm az első babàt túlhordta 1,5 héttel, a màsodikat indìtottàk 41. héten,a harmadik kibújt a 38. héten.
Inkàbb gondolnàm úgy,hogy a többedik terhességek a méhszàj "megviseltsége" miatt előbb véget érnek. De persze ez sem igaz,de szerintem ìgy lenne logikusabb,nem pedig fordìtva.
Leginkàbb a babàn múlik úgy gondolom.
Egyik rokonom a lányát túlhordta, a kisfiát 3 héttel előbb szülte.
A nővérem szintén bár csak 1-2 nappal, de a kislányát túlhordta, a fiát pedig előbb szülte 1 vagy 2 héttel.
Szóval ennyit arról, hogy aki az elsőt túlhordta, az a másodikat is túlfogja.:)
Nincs összefüggés.
Ha valaki mindegyiket túlhordja, az egyéni dolog, nem általános, így nem lehet párhuzamot vonni mások esetével, mert mindenki más és minden terhesség is más.
A védőnő azt mondta második terhességemnél hogy az elsővel is túlléptem a terminust,valószínű most sem lesz másképp.
Első 40+2
Második 42+4
Az elsőt én 38 hétre szültem.
Most 36 hetes vagyok, jó lenne most is kicsit előbb túllenni a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!