ja es mielott azzal jonnetek hogy a homeopatia lejaratasa a gyogyszer gyartok muve, akkor kozolnem.hogy amit en a gyerekorvossal iratok egy atlagos megfazasra az 800 ft szokott lenni osszesen (orrcsepp vitamin kopteto) ugyanez homeopatiaba 2000-3000 ft...de ugyanez amit itt valaki irt hogy szulesi bogyok 3000 ft...egy tegely koromviragkenocs neg 300 ft.
2016. febr. 26. 05:50
12/20 anonim válasza:
Milyen orrcsepp, vitamin és köptető 800 Ft? Darabja is drágább. Én írtam, hogy 3 ezer Ft volt az összes homeopátiás bogyó a szüléshez. Nem vagyok homeopátia hívő, a gyereket nem is ezzel gyógyítjuk, de azért ne írjunk már ekkora hülyeséget sem, hogy egy megfázásra 800 Ft-ért lehet venni vitamint, köptetőt meg orrsprayt. Csak a tengervizes orrspray több mint 2 ezer Ft...
2016. febr. 26. 06:15
13/20 anonim válasza:
gyogyszertari cimkes orrcsepp volt meg nem mondom a nevet antibiotikumos, gyerekorvos adta hozza a receptet...valami e betus.antibiotikummal...vettem melle egy beres b6 vtamint magamnak meg asszem furdeto kremet es igy fizettem 800 ftot.
ha ezt honeopatiaba veszem meg emelygesre probaltam azt...csak az emelyes elleni volt 1600 ft es semmit sem ert. a b6 rendbe tett
2016. febr. 26. 06:21
14/20 anonim válasza:
efedrines orrcsepp kozbe rakerestem de nem talalom az arat de hidd el nem hazudok még rohogtunk is anyammal mikor kijottem a patikabol hogy ezentul a sajat magam szamara is gyerekorvossal kellene iratni.gyogyszert
2016. febr. 26. 06:23
15/20 anonim válasza:
a beres 280 ft...
2016. febr. 26. 06:25
16/20 anonim válasza:
egyebkent felreertes ne essek nem.vitatkozni akarok, nincs szamomra alapja a vitanak legalabb is homeopatia teren mert ott csak tenyek vannak hogy mint orvoslas az megbukott. ugyanugy mint annak ideje az atkins dieta meg még csomo dolog.. az hogy most valaki megis ezt alkalmazza igazi orvos helyett (es ez nem neked szol hiszen irtad h a gyerekeidnel nem alkalmazod) megint mas kerdes es ugyanugy lehet vita alapja (mar maga a felelotlen szuloi hozza allas) mint amikor valaki azt bizonygatja hogy mar pedig a szetvalasztos dieta vagy az atkins dieta mukodik. mukodik persze csak a szervezetet teszi tonkre.
2016. febr. 26. 06:37
17/20 nanaszka válasza:
Èrdekes... a lányomnak 2 doki nem találta el a kandidàt.... azt mondták h vastagbèlgyulladás... 3 rend antibiotikum nemnhozta helyre.... amugy mikor nagy a gond dokihoz megyünk... ès nem is az volt.... ès csomo más esetben sem találják el... ugy hogy az orvoslást se nagyon tessèk dìcsèrni
es homeòs dokinő eltalálta... ès szèpen helyre is jött
2016. febr. 26. 07:46
18/20 anonim válasza:
sztori terhesen gyógyszertárban:
- szeretném a d-vitamin receptemet kiváltani és van esetleg olyan cukorka, amit terhesen használhatok torokfájásra?
-csak homeopátiás van
-akkor köszönöm, elég lesz a d-vitamin
-de miért???
-nem hiszek a homeopátiában.
-de miért???
-tudománnyal foglalkozom.
(csúnya nézés, d-vitamin odaadása és távoztam)
felháborít, hogy még a GYÓGYSZERtárban is ilyesmivel találkozik az ember. Azóta se mentünk oda...
2016. febr. 26. 09:15
19/20 anonim válasza:
csak azt nem értem kedves Nanaszka, hogy Te elolvastad amit linkeltem? a HVG-s cikket? Meg a többit arról hogy a homeopátia megbukott? Vagy téged ezek nem érdekelnek, bedugod a homokba a fejed, szórod rá a pénzt aztán bízol benne hogy nem lesz szövődménye annak amit homeopátiával "kezelsz?"
2016. febr. 26. 09:33
20/20 nanaszka válasza:
Hát szerintem annyi szövődmènye bìztos nincs mint a gyógyszereknek....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!