Érdemes szedni a homeopátiás méh felkészítő bogyókat?
Pontosan mire jók ezek, mit csinálnak?
38hetes pocis
Én vajúdás alatt szedtem 2 félét, egyik a tágulásban segített, a másik rendszerezte a fájásokat. Nekem nagyon nagoyn bevállt, és a dokik is bíztattak, hogy szedjem. 3 óra alatt meglett első babám minden gond és fájdalomcsíllapítás nélkül. És azt mondtam, hogy ha ennyi egy szülés,akkor bármikor máskor is:-)
Érdemes azért is szedni, mert ártani nem tudnak, max nem használnak...
Az első válaszolónk hát én is irigykedem, remélem nekem is segíteni fog.
A második válaszolónak. Köszi szépen.
Nem sokára megyek az egy barátnőmhöz aki nem régen szült és oda ígérte a bogyóit.
Megírom amint okosabb leszek. :)
Én is szedtem homeos bogyókat, a tágulásnál szerintem segítettek, de mivel a fájásaim nem voltak erősek így a szülés végül mégis elég sokáig tartott. (Hajnali négykor kezdett folyni a magzatvizem és délután negyed négykor született meg a babám.)
Én ezeket szedtem a vajúdás alatt félóránként (később 20 percenként) felváltva:
Caulophyllum 5ch
Cimicifuga 5ch
Könnyű szülést!
2 hónapos kisfiú anyuja
Szia!
Igaz, én még nem szültem meg, de nekem is a Cimicifuga és a Caulophyum 5CH-t ajánlotta a gyógyszerész vajúdás alatt. Szülés utánra Arnica 30, China rubra 9 és Delphinium staphiagria 30-t vettem.
Én bízok benne, hogy segíteni fog.
Előző válaszoló vagyok.
Amit vajúdásra ajánlottak azt konkrétan nem tudom mire jó. Az Arnica a vérzés csökkentésére, a China Rubra pedig gyengeségre, kimerültségre. A Delphinium fertőzések megelőzésére való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!