Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » "Sztk" alapon fogok a Szent...

"Sztk" alapon fogok a Szent Istvánban szülni. Nincs választott orvosom, település szerint ehhez a kórházhoz tartozok. Baj ha csak a szülés előtt megyek be?

Figyelt kérdés
Ahol lakom, ott ingyenesen elvégzik a terhesgondozást, ultrahanggal, vérvétellel vizsgálattal együtt. Nem nagyon engedhetek meg magamnak egy fizetős orvost. Azzal rémisztgetnek, hogy így veszélyeztetem a babámat, mert nem fognak rendesen ellátni a szülésnél ha ott nincs saját orvosom. Ez igaz? Kezdjek el rettegni, hogy mi lesz? Ha nem fizetek előre valakinek valóban nem tesznek majd meg mindent a babáért? 30 hetes vagyok.
2008. szept. 19. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is így voltam, mint te.Mikor szülésre került a sor, nagyon rendesek voltak hozzám.Az orvosnak kötelessége 100%ban megtenni mindent.Ne izgulj nem lesz semmi gond.Igaz ez változó lehet egyes orvosok esetében, de azt senki nem fogja hagyni hogy vmi gond legyen.
2008. szept. 19. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Már miért ne látnának el rendesen? !Ne adj ilyen miss kisasszonyok véleményére,ugyanolyan körülmények között fog megszületni és rendesen el fognak látni.Ha ilyet mondanék egy várandós anyának,kicsit elszégyelném magam.Mlyen világban élünk?Mindent a pénz diktál?
2008. szept. 19. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem mindent, de sajnos a pénz diktál! Ettől függetlenül ne kezdjél el rettegni az ügyeletes orvosnál is gond nélkül meg fogsz szülni. Az ég világon semmi problémád nem lesz ebből, maximum annyi, hogy miután megszültél nem megy be a szobába hozzád jópofizni! :)) Könnyű szülést Neked!
2008. szept. 20. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:

szió, az istvan nagyon jó korhaz, felesleges aggodnod.

ne torodj a remhirekkel.. a fizetos orvosnak megvannak az elonyei, de nincs koztuk az, hogy "csak akkor tesznek meg mindent érted és a babaért"

2008. szept. 20. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
semmiképpen se kezdj el rettegni!! én 7 hete szültem az Istvánban, ügyeletesnél. a szülésznőm fogadott volt ugyan, de mindenki, a doktornővel az élen nagyon lelkiismeretesen látta el a feladatát, teljes biztonságban éreztem magam. Viszont ha elfogadsz egy tanácsot, menj be a szülészetre egyik nap, nézz körül, beszélj egy szülésznővel, megmutatnak-elmondanak mindent. megnyugszol majd, hidd el. Nagyon kedvesek. szép szülést kívánok neked
2008. szept. 22. 17:57
 6/6 anonim válasza:
szia egy hete szültem Szent Istvánba.nem volt fogadott orvosom.nagyon rendesek voltak velem.Molnár Nikoletta szülész nő sokat segitet .mindenkiröl csak jót tudok mondani
2008. okt. 4. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!