A szigetvári szülészetről van valakinek friss élménye, tapasztalata?
Minden érdekelne. :)
Szobák, árak, ellátás, dolgozók, orvosok, mit kell bevinni az újszülöttnek, illetve magamnak.
Én 5 és fél éve szültem ott, hálóinget adnak, de csak szülés után, felesleges vinned, hacsak nem fektetnek be előbb, mert akkor a tiedet használod. Kell neked betét, melltartó betét, tisztálkodó szerek, szokásos kórházi cuccok. Hála az égnek van minden szobában tv, nem kell unatkozni. Ha akarsz külön szobát, az teljesen fel van szerelve, ott veled lehet a baba is, egyébként nem, s 5 éve 1 nap=2500 ft volt. Az ételeket nem minősítem, olyan mint a kórházakban, rossz :D
Tiszta, barátságos amúgy az osztály.
A babának kell pár db pelus, de ruha nem kell, csak amikor viszed haza.
A dolgozók átlagban aranyosak (orvosok, szülésznők), de persze van mindenkinek rossz napja.
Köszönöm a választ! :)
Hivatalosan másfél hét múlva szülök, és már nagyon be vagyok sózva, konkrétan a szülés utáni kórházi napoktól jobban rettegek, mint magától a szüléstől. :D
Egyágyas szobát szeretnék mindenképp, de úgy tudom, abból kevés van, attól tartok, hogy majd beesek szülni, és tele lesz az összes. :( Ezt az igényt egyébként mikor/hol kell jelezni?
Illetve amennyiben minden rendben lesz, a párom végig velem szeretne lenni a szülés során, neki papucson kívül kell még valamit pakolni?
Ne aggódj, én élveztem a szülés utáni napokat :) 3 óránként hozzák a babát szoptatni, s veled van kb 3/4 órát :) Plusz úgy-e a látogatók akik szintén csodálkoznak a babának, nagyon imádtam :)
Szülőszobába a páromnak olyan kék köpenyt kellett felhúznia, nem kellett neki semmi, papucs sem.
Van fizetős, de 5 éve ritkán használták :)
Szerintem telefonálj oda, s kérdezd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!