Van valakinek tapasztalata az esztergomi szülészetről?
Szia!
4 hónapja szültem Esztergomban.
Nekem nem volt negatív élményem. Fájdalomcsillapításról nem tudok írni, mert én nem kértem. A szülésznő nagyon rendi volt, vmilyen Andrea, a következőnél fix, hogy megfogadom. A dokim magán volt, Nagy László, én vele is maximálisan meg voltam elégedve. (Hallottam róla rosszakat is, sztem jó!) Velem voltak szinte végig mindketten, bár gyorsan jött a kisfiam.(Fél 10-re mentem NST-re 5 percesekkel és fél 2-re megvolt a baba)
Vajúdni lehet gimnasztikai labdán, meg láttam bordásfalat is. Én a labdát próbáltam, de nem jött be, ritkulni kezdtek a fájásaim és oxitocint kaptam. Innen már feküdni kellett.
A csecsemősöket is szidták nekem többen, de velem ők is rendik voltak, pedig elég problémásak voltunk. A kisfiam nem nagyon akart szopizni, sokat segítettek az elején. Meg is lett az eredménye, mér le sem szakad rólam:-))
Hát ennyit tudok, összességében kedvesek voltak, és jó élmény maradt a szülés.
Ha van kérdésed írj nyugodtan, akár privit is.
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!