Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülési fájdalom mindig...

A szülési fájdalom mindig kisugárzik valahova? (Pl. Combba, hátba, derékba)

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 05:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem.sugárzott sehova, meg is szívtam vele. A történetem röviden, hogy elfolyt itthon a magzatvizem, bementünk a kórházba, ügyeletes megvizsgált, szerinte nem folyt el, de bent tartott, aludni parancsoltak, azt mondták, ha ilyen kisugárzós fájásokat érzek rendszeresen, akkor szóljak. Kb fél óra múlva elkezdődtek a fájások, kapásból három percesek, de nekem csak és kizárólag a hasam első oldala fájt, főképpen a hasam alja. Fél óra után szóltam, hogy vajúdok, így meg úgy fáj három percenként, hívják be a dokimat, én meg hívom a.férjem. Nah ők visszaküldtek aludni, mert ha nem sugárzik ki, akkor az nem fájás. Egy óra múlva megint szóltam, válasz ugyanez, egy óra múlva megint szóltam, akkor puffogva megvizsgáltak és már majdnem 4 ujjnyira nyitva voltam, hívták a dokim. Ezután is végig ilyen fájásaim voltak, és kb egy óra múlva megszületett a fiunk. Úgyhogy van ilyen, még ha nekem még a szülőágyon is azt magyarázta a szülésznő, hogy ne nyafogjak, nem fáj az annyira, ha csak a hasamban érzem, akkor fájna igazán, ha a térdemtől a mellemig fájna, de nekem nem így van, így ne mártírkodjak.
2016. febr. 12. 06:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont forditva volt, mint az elsonel, a derekba sugarzott, majd megpusztultam, mashol nem fajt. Engem is visszaparancsoltoltak aludni, ketszer szoltam, h ez kibirhatatlan, ne hisztizzek, ezek csak joslok. Mikor mar vegre hajlandoak voltak megvizsgalni harom oraval kesobb, kiderult, h a mehszajnak csak a pereme van meg, behivtak a dokimat, aki burkot repesztett, es fel ora mulva megvolt a gyerek. Az elso kellemetlen fajdalomtol szamitott otodik oraig tartott az egesz szules.
2016. febr. 12. 07:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem sugárzott sehova, csak az alhassm fájt.
2016. febr. 12. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem sugarzott, tokatol bokaig fajt mindenem a fajas csucspontjan. Komolyan, nem tudtam eldonteni, hogy a tudom, vagy a terdem faj igazan. Egyebkent derekbol indult es ugy terjedt tovabb alhasra, mas fel es le.

Nekem mindket vajudasomnal igy volt.

De nem vajudtam sokaig, az elso babaval 3 orat, a masikkal 2 orat, de akkor oxytocint is kaptam.

2016. febr. 12. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak a csípőmnél, fenekemnél volt görcsérzés, mint előtte való éjszakákon, amikor már sehogy sem tudtam feküdni, mert nyomott a csípőm. Ugyanez az érzés volt, csak erősebb, mintha feszítene szét. Hasam nem fájt sehol.
2016. febr. 12. 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a derekam fájt nagyon, majd leszakadt, olyan érzés volt. De ez biztosan egyénfüggő, mindenkinél másabb lehet.
2016. febr. 12. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!