39+3 kismama vagyok. Ha vasárnapig nem indul be a szülés beinditják. Nagyon félek ettöl. Valaki tud ajánlani valami praktikát ami beinditaná?
Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 18:21
1/11 anonim válasza:
Van valami oka annak, hogy betöltött 40 hétnél indítani akarják. Nem szoktak akkor még piszkálni. Hogy akarják indítani?
2/11 anonim válasza:
Egy jó szex beindíthatja a szülést ha el is élvezel
3/11 anonim válasza:
Séta, szex :) Reméljük úgy jönni fog magától. :)
4/11 anonim válasza:
Van, aki 1-2 héttel is túlhordja. Miért indítják be?
Meleg fürdő, lépcsőzés, szex...de ha nem akar jönni a baba, akkor nem fog sajnos..
DRUKKOLOK!
35h km
5/11 anonim válasza:
Biztos indítanák egyszerre? Én is vasárnapra voltam kiírva, terhességi cukros is voltam, de azt mondta a dokim, hogy kedden megnéz, és ha nincs gond, akkor csütörtökön kellett volna befeküdnöm és utána indították volna. Végül pont 39+3 naposan, este fél hétkor.folyt el.a vizem hirtelen, minden előjel nélkül. Séta, szex nem.art, azzal.próbálkozhattok.
6/11 anonim válasza:
sok séta, mozgás, lépcsőzés, szex, fahéj, tonik...
nekem ezeket mondta a szülésznőm...a bábakoktélt kifejezetten ellenjavalta!
7/11 anonim válasza:
Nagyobb lányomnál mi is mindennel próbálkoztunk, sajnos hiába. Ha még nincs kész rá a baba, addig nem indul. Végül nekem vártak, 41+6 hetesen indították be a szülést. A gyerekorvos azt mondta, hogy nincs túlhordva a gyerek. Vagyis nagyon el volt számolva. Szorítok, hogy minél hamarabb meginduljon :)
8/11 anonim válasza:
Én minden praktikát kipróbáltam, egyszer, aztán felhagytam mindennel, mert beláttam, nem rajtam múlik. Nekem holnap indítják de én már 41 hetes vagyok. Nem kell félj, jó kezekben leszel.
9/11 anonim válasza:
Én sem értem miért akarják ilyen hamar beindítani.
Én 39+2 hetes vagyok, jővő hétfőre kiírva, de csak jővőhét pénteken indítják be, ha addig nincs baba. Akkor is azért, mert másnap elutazik a doki. Ha akarom még várhatnánk plusz 4 napot, de akkor másnál kéne szülnöm. Remélem azért meglesz magától jővő péntekig. :)
10/11 anonim válasza:
Én inkább megnyugtatni szeretnélek, hogy ne félj annyira az inditott szüléstől! Nekem a második szülésemet inditották méhszájérlelővel, és képzeld, gyönyörű, zavartalan, gyors és álomszülésem lett! Sokkal jobb élmény volt, mint az első, ami magától indult meg. És vannak konkrét előnyei: össze tudsz készülni, tudod, mikor indulj, kire bizd esetleg a kistestvért, és fel tudsz lélekben készülni! Persze biztos szeretnéd, hogy magától meginduljon addig, de szerintem lehet szép szülésed akkor is, ha inditják! Minden jót, remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!