Mekkora mennyiségű a szülés utáni vérzés és mennyi ideig tart átlagosan?
Változó, de 1-2 hónap még simán belefér. Az biztos, hogy az első napokban nagyon sok, aztán az első hetekben is elég erős. Aztán meg már inkább mentruációszerű.
Nekem mindkét terhességemnél kb 6 hétig véreztem. A végén már majdnem elmúlt, aztán még egy erősebb mennyiség jött egy hétig kb, szóval ilyen is van.
nekem a 6. hétig tartott. Az első két három nap frankón akkora darabkák távoztak belőlem mint egy sörös kupak...óránként 1 ilyen paca...meg temérdek vér..
aztán kb. a 4. naptól már elég volt a normál vastagabb betét...addig tenat használtam, annak is az inkontinencia betétjét, és elment belőle 2*10 db a 3 nap alatt....tényleg durva mennyiség.
Aztán 2.-3. héttől már csak úgy rendesen vérezgettem mint ha menstruálnék. a 6. héten már csak nagyon kevés sárgás barnás folyásom volt.
8. hétig tartott és rengeteg volt.
Elhasználtam 1 csomag tena bugyipelenkát,
2*10 tena lady extrát,
2*30 always éjszakait,
1*30 always extrát,
1*30 always normált.
Majd elmúlt egy hétre, majd megjött az első szülési utáni menstruációm is. :)
3x szültem.
Mindháromszor az első 2 nagy brutál erős volt, főleg ha fekvésből , ülésből felkeltem, akkor zúdult.
A kórházból 3 nap után már sima Always betéttel mentem haza, elég volt, de még hetekig volt gyengébb vérzés...ez is egyénfüggő, mint bármi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!