Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császárom lesz...

Programozott császárom lesz hét hét múlva. Aki tudja, kérem írjon, hogy műtét előtt van-e burokrepesztés, hogy a magzatvíz hüvelyen keresztül távozzon vagy has feltárás után szívják ki? ne nézzetek hülyének csak tényleg nem tudom.

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 15:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Velem egy kórteremben volt egy progis császáros anyuka, őt egyszerűen csak előkészítették a műtétre (borotválás, infúzió) és ezután mentek is a műtőbe. Nem volt semmi más "előzmény". Nekem is császár volt de nem programozott hanem komplikáció miatt. A felépülésről annyit hogy simán ki lehet bírni, persze kényelmetlen minden as seb miatt de napról napra rohamos a javulás és varratszedésről már úgy jöttem ki hogy több "klasszist" javított az állapotomon.
2010. márc. 30. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!