Gátvédelemnél, vagyis utána nem tágulok ki nagyon? Mármint a későbbiekre nézve. Nem lesz tágabb a vaginám?
Figyelt kérdés
2008. szept. 18. 11:25
1/3 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem lett tágabb!
2/3 anonim válasza:
Van aki szerint igen és van aki szerint nem. Én tanultam szülészetet, ott azt mondták, hogy igen, tágabb lesz (Pl a 2. sz. Női-n már külön "ipara" van annak, hogy később helyrehozzák a "dolgokat"). De ugye az sem elhanyagolható szempont, hogy jóval kisebb a fájdalom, ha nem csinálnak gátmetszést.
3/3 anonim válasza:
Én nem lettem tágabb!A férjem szerint...de ez alkati dolog.Pedig nem vagyok mai darab-35 múltam-és ez már a második babám-a nagy már 16 éves-és gátvédelemmel szültem.Mégis minden teljesen vissza állt,ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!