Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha terhes vagyok és már nem...

Ha terhes vagyok és már nem vetethetem el mit tehetek? Németországban hogyan folyik az örökbeadás?

Figyelt kérdés
Kb. 5 hónapja koszakadt a gumi, és valószínűleg terhes vagyok. Csak most vettem észre az árulkodó jeleket. Mostanában nagyon sokszor émelygek, puffadt a hasam és kemény is az epém is görcsöl és szúró érzést érzek a petefészkeim körül és a hasam különböző pontjain. Nagyon félek, mert nem vagyok se lelkileg se anyagiakban felkészülvr egy gyerekre, ráadásul azóta szakítottam a pasimmal. Anyámmal élek együtt akinek egyszer viccesen megenlítettem, hogy terhes vagyok és teljesen kiakadt és közölte hogy ha terhes vagyok mehetek az utcára lakni. Már az öngyilkosságon is gondolkodtam. Félek orvoshoz menni , mert ha kiderülne, hogy tényleg terhes vagyok akkor meghalok ott helyben. A lrgnagyobb probléma, hogy a hasamon nem látszik, hogy terhes vagyok, mert kövér vagyok. Már a szülés gondolatába se merek belegondolni.
2016. jan. 31. 11:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
vegyél tesztet és tesztelj,vagy mennyél nőgyógyászhoz vizsgálatra,hát nagyobb a baj
2016. jan. 31. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!