Segítség nélküli anyukák! Hogy mentetek szülni a 2. vagy többedik babával?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy apuka otthon volt? Vagy ha nem,akkor addig hol volt az első gyermek? Azokra gondolok itt elsősorban,akinél anyós,anya nem tud segíteni.2016. jan. 30. 17:50
1/4 anonim válasza:
Egy nagyon jó barátnőmnél volt a lányunk. Ő mondjuk már nagy volt, 4 éves, ismerte a barátnőmet és aludt már máshol nélkülünk akkor.
2/4 anonim válasza:
Barát, barátnő, szomszéd, ovis anyukatárs, egyéb rokon, ha egyik sincs, bár az azért fura, akkor előre megismert, letesztelt bébiszitter.
3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg senki sincs. Nem régen költöztünk külföldre (1 éve). Abban reménykedem,hogy barátnőm kap szabit és ki tud hozzám utazni. Ha nem,akkor pedig,hogy a kislányunk akkor akar kijönni,amikor apa is itthon van. 4 éves a fiunk. Én egyedül simán bemennék szülni raxival (mentő nem visz be),csak a fiunkon aggódok. De 1 órán belül apa is haza tudna érni,csak nem tudom,mennyire pörögnek majd gyorsan az események.
2016. jan. 30. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!