Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császármetszés nem unalmas?...

A császármetszés nem unalmas? Vagy a dokik és asszisztensek beszélnek az emberhez közben?

Figyelt kérdés

A férjem ott lesz a császáromon, de lehet, hogy elmegy majd a kicsivel, amíg méregetik és fürdetik, az ő döntése. Az én dokimnál 5 perc alatt veszik ki a gyereket, megmutatják, elviszik fürdetni és mérni, és utána a szobánkba kerül, én pedig csak a műtét után (nincs őrző). A baba kijövetele után 40 perc, amíg varrnak engem.

Addig nem fogok unatkozni, ha a férjem úgy dönt, hogy a kicsivel megy? Vagy beszélnek az emberhez közben? Vagy gyorsan eltelik majd akkor is, ha csendben vagyunk, nem úgy, mintha itthon merednék a semmibe 40 percig?:)

2016. jan. 29. 08:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amikor császárit rak aznap én voltam az 5 .este 9 kor így nem voltak valami bőbeszédűek de nagyon rendesek voltak.Nekem olyan volt mintha csak vánszorogna az idő de nem unatkoztam inkább nyúzott voltam és fáradt ideges,hogy mikor hagynak már békén.
2016. febr. 3. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Na idetévedt valami megrögzött császárellenes lepontozgatni. Arra nem gondol a szűk agyával, hogy van aki az életmentő császár nélkül gyerekestül ott maradna..#6 voltam.
2016. febr. 4. 09:18
 13/15 A kérdező kommentje:
12: meg egyáltalán. én még úgy tanultam, hogy van szabad döntés is a világon, nemcsak olyan, amit meg kell másoknak indokolnod.:) nehogy már az ember szüléséről más emberek előítéletei döntsenek:)
2016. febr. 4. 09:34
 14/15 A kérdező kommentje:

Hétfőn szültem, valóban nem volt unalmas.:) Kisebb pánikrohamot kaptam a felettem levő sátor látványától, de jó élmény volt, hogy a férjem tarthatta az oxigénmaszkot az arcomra. Végig beszéltek hozzám, hozzánk, kérdezgettek, hogy vagyok.

A férjem végig velem maradt, és a varrás alatt már azon viccelődtünk az anesztesekkel és az asszisztensekkel, hogy mostantól 30 évre van egy új lakónk, ha hihetünk a szociológiai kutatásoknak:)

2016. márc. 10. 19:28
 15/15 Vilcsianyuja ***** válasza:
Jó egészséget nektek!
2016. márc. 11. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!