A császármetszés nem unalmas? Vagy a dokik és asszisztensek beszélnek az emberhez közben?
A férjem ott lesz a császáromon, de lehet, hogy elmegy majd a kicsivel, amíg méregetik és fürdetik, az ő döntése. Az én dokimnál 5 perc alatt veszik ki a gyereket, megmutatják, elviszik fürdetni és mérni, és utána a szobánkba kerül, én pedig csak a műtét után (nincs őrző). A baba kijövetele után 40 perc, amíg varrnak engem.
Addig nem fogok unatkozni, ha a férjem úgy dönt, hogy a kicsivel megy? Vagy beszélnek az emberhez közben? Vagy gyorsan eltelik majd akkor is, ha csendben vagyunk, nem úgy, mintha itthon merednék a semmibe 40 percig?:)
Hétfőn szültem, valóban nem volt unalmas.:) Kisebb pánikrohamot kaptam a felettem levő sátor látványától, de jó élmény volt, hogy a férjem tarthatta az oxigénmaszkot az arcomra. Végig beszéltek hozzám, hozzánk, kérdezgettek, hogy vagyok.
A férjem végig velem maradt, és a varrás alatt már azon viccelődtünk az anesztesekkel és az asszisztensekkel, hogy mostantól 30 évre van egy új lakónk, ha hihetünk a szociológiai kutatásoknak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!