A harmadik császár tényleg nagyon veszélyes? A család ezzel riogat.
szülni nem szülhetem meg azt mondta, hogy mindenképp császár lesz a harmadik baba, sajnos.
hát valószínű hogy amig nem látszik a pocakom nem szólók nekik :D
én értem hogy aggódnak, de most túlzásba estek úgy érzem
Aki aggódik, ráadásul ismeretlen dologtól az általában túlzásba is esik. Fogadd el, hogy nem értenek hozzád és örülj, hogy aggódnak és nézd el nekik, hogy túloznak :D
De most komolyan: legyél Te az okosabb:
-Ha a dokid azt mondja, hogy lehet és Te sem érzed akadályát és míg nem riogattak nem féltél akkor miért ne?
-Nem kell mindenkinek mindent tudni. Még a szülőknek sem. Már rég hozzászoktam, hogy a terveim nagy részéről nem beszélek nekik, mert nem értik. Amikor ott a kész tény akkor épp elég hallgatni a jajjmileszígykislányom-ot.
Egyébként veszélyes. Azonban nem a statisztikák döntenek. Egyediek vagyunk és mindenki mást bír.
Azt döntsd el mit szeretnél: megvalósítani az álmaidat, vagy hagyni magad lebeszélni. Azt döntsd el, hogy ha baj van vállalod-e minden nyűgével és ha nem szülsz akkor évek múlva hogy gondolsz majd vissza erre a döntésedre. Ha az orvosod vállalja akkor már csakis magadat és a párodat kérdezd és ne hagyjátok befolyásolni magatokat.
Nekem az orvosom azt mondta a 3.után, hogy vár vissza a következő babával. van 6 császáros betege is.
egyébként már az első után is voltak összenövéseim (éreztem is hogy valami nem ok), a második és harmadik után semmi bajom.
Ne hülyéskedjünk már! 3 császárt gond nélkül be lehet vállalni, ha nincsen egyént érintő extra veszélyeztetettség!
Kizárólag a nőgyógyászoddal beszéld ezt meg, mert ő a kompetens szakmai kérdésben! Az enyém simán "engedélyezte", hogy legyen harmadik baba is. (mindkettő császáros volt)
én senkit nem pontoztam, de engem is idegesít mert nekem minden válasz hasznos volt.
én eddig akármihez hozzászóltam egyből le lettem pontozva. nagyon idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!