Ha megszületik az első gyerek azt a férfiak hogy ünneplik?
Az én férjem sehogy.
Örültünk neki, és ennyi.
Mi az az ihb vagy lhb?:)
az én férjem úgy ünnepelte, hogy benn volt velem a kórházban végig és néztük a kicsit, mosolyogtunk rá, örültünk. fotózta egyfolytában!:) és, ha ez még nem lenne elég, a műtét után 6 órával már rákjárásban szaladt előttem a folyosón, hogy a gyógytornász kezét fogva beérjem őt és felépüljek.:))
IHB:
Iszunk
Hányunk
Belefekszünk...
Tejfakasztó bulit tartott 2 egymás utáni este is. Ikreink vannak és biztosra akart menni, így mindkét csajért bulizott.
A mi lányaink korababák voltak, szóval nem konkrétan a születésük utáni napokban volt a buli, már 2 hetesek voltak akkor. 3,5 hetesen jöhettünk haza.
Nálunk tervben van a tejfakasztó. Mivel nem szokása sem neki sem a barátainak berúgni, ezért sörözgetni és beszélgetni szoktak, maximum grilleznek egy husit.
A tejfakasztót én ajánlottam neki, hogy miután hazajön a kórházból, utána se legyen egyedül, tudja a haverokkal megbeszélni a történteket, tudjon a babóval büszkélkedni. Segítség lesz neki, ő most lesz első gyerekes apuka, a barátjai pedig már mind apukák.
Nalunk nem volt, mert kulfoldon elunk, koran reggel szultem es aznap kora este mar mehettunk haza. Nyilvan inkabb otthon maradt a ferjem velunk, kesobb sem kerult sor a bulira.
A masodik babanal a korhazban ejszakaztam a picivel, a nagyobb gyerek a nagyszulokkel volt, szoval unnepelhetett volna a ferjem, de megsem tette.
Pedig engem nem zavart volna es vannak baratai is, mehetett volna nyugodtan.
Tejfakasztója volt a nagyobb gyerek születése után.
Nem volt ihb buli, egyébként sem szoktak inni. Másnap jött a kórházba, nem volt másnapos vagy fáradt.
Az öccse szervezte neki. Vett mindenféle babakajákat, bekötötték a férjem szemét és ki kellett találni, milyen ízű.
Beszélgettek, csináltak hamburgert, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!