Milyen úgy szülni ha a fájdalomküszöb nulla? Elviselhetetlen lesz? Ugye csak a filmekbe ordítanak közben?
Én bírom a fájdalmat, de az emelt adag oxitocin megtette a hatását ... Szóval nem bírtam. Én ordítottam. Egyszerűen nem bírtam tovább és ordítottam. Nem érdekel, ki mit mond és úgyis le leszek pontozva. Nekem segített az ordítás. Sokkal könnyebben viseltem a fájdalmat, hogy ezt így kiadtam magamból. Kitolásnál harmadik nyomásra kint volt a baba, volt erőm még simán.
Szerintem van, aki bírja , van , aki nem. Nem szégyen és senkit nem érdekel.
A második szülésemkor is kaptam oxitocint, de nem akkora adagot, egy hangom nem volt, simán lehetett bírni a fájdalmat.
Ha nem akarsz ordítozni, meg nyögni, akkor ne csináld, lehet vissza bírod tartani. De ott szerintem ez nem fog érdekelni.
Ha meg annyira nagyon tartasz tőle és szerinted a hangoskodás a leggázabb a szüléskor, akkor császároztasd meg magad.
Egyre jobban félek.Nem lesz idő beöntésre vagy nem tisztít ki eléggé ;(
Szétszakadok lent
Szülés után tág maradok es elhagy vagy megcsal a párom.rettegek
Amikor még tudtam beszélni, kértem fájdalomcsillapítást. A doki rendes volt, nem röhögött képen. :-(
Aztán már hangom se volt. Olyan görcseim voltak, levegőért is küzdöttem. Szólni se tudtam, nem hogy ordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!