39. hetes vagyok a méhszájam: 1222 Mikor szülhetek?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam orvosnál és azt mondta, hogy vagy az este vagy a mai napon jöhetnek a fájások, készüljek fel rá mert szülni fogok. Én még azóta semmit nem vettem észre, nem fáj semmim csak nagyon ritán, ami meg elviselhető. Eléggé izgulok, mert ha ma sem szülök, akkor csütörtökön felvesznek az osztályra és gondolom megindítják a szülést. Amúgy szeptember 20-ára vagyok kiírva.Ez az első babám. Mit tanácsoltok?
Köszi a válaszokat, 39 hetes kismama
2008. szept. 17. 08:47
1/2 anonim válasza:
Szia!Én azt tanácsolnám hogy mozogj jó sokat.Ha tudsz lépcsőzhetsz is amennyit bírsz.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem hamarosan szülni fogsz, sok sikert! A szülést csak akkor indítják be, ha már letelt a 41. hét is és a baba még mindig nem akar megszületni. Azonban a megindítást sok vizsgálat fogja megelőzni.
A lépcsőzés jót tesz, de csak kényelmesen!
21 hetes kislány édesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!