Császár vagy természetes úton?
Mindkettő mellett van pro és kontra. Tudom, hogy egyénfüggő.
Kérem, azok az anyukák írjanak, akik megtapasztalták ezt vagy azt. A lábadozási időt, személyes véleményüket.
Minden személyes információnak örülnék.
Úristen mekkora sötétség van itt a fejekben a császárral kapcsolatban :o
Nekem császárom volt faros fekvés miatt, nagyon szerettem volna szulni egyebkent de nem lehetett. A csaszar azert nem az ördögtől való, en pl. hamar felépültem, másnap mar szepen egyenesen mentem, 3. nap pedig a lepcsozest is probalgattam. Ugyhogy nem mende-monda az, h van aki igenis könnyen viseli es hamar felépül. Mire hazakerultem (5. nap) mar teljesen jol éreztem magam, annyi h nyilván vigyázni kellett a sebemre, meg picit azert húzódott is. Talán a legnagyobb kényelmetlenség az volt, h nem tudtam normálisan zuhanyozni vele....baromsag h mèg a babat se tudod megemelni meg hasonlók....
Izmot mar reg nem vágnak at egyebkent, a hasfalat szétfeszítik es ezért nincs is akkora fajdalom utana. Nyilván vannak szövődmények, de azert nem az az általános, h mindneki meddő lesz utana meg osszenőnek a dolgok stb. Akkor nem is vegeznének császárt. Ennek ellenére ez tenyleg nem döntés kérdése, mármint nem a te dontesed, ne hagyd ki a szülés élményét, en is szomorú vagyok amiért nem sziluettem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!