Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár vagy természetes úton?

Császár vagy természetes úton?

Figyelt kérdés

Mindkettő mellett van pro és kontra. Tudom, hogy egyénfüggő.

Kérem, azok az anyukák írjanak, akik megtapasztalták ezt vagy azt. A lábadozási időt, személyes véleményüket.

Minden személyes információnak örülnék.

2016. jan. 14. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9es, ha egy erős menstruációs görcs-szerű,könnyű szülés után a lábadozásra panaszkodsz,akkor nem értem ez alapján miért ésszerű döntés egy műtét...gondolod abból könnyebb lábadozni,ha átvágják az izmaidat,szoptatás miatt nem kapsz fájdalomcsillapítókat és még egy nagyobb lélegzetvételnél is belenyilall?
2016. jan. 16. 18:09
 12/14 anonim válasza:
Én mindekttő gyerekem császármetszéssel szültem.Az első a végponton dőlt el,hogy szükség van műtétre,mert lassult a gyerek szivverése,és ez 4 újjnyi tágulásnál derült ki.és utána még várnom kellett,mert foglalt volt a műtő.A fiam 4,500g lett,ugyhogy lehet hogy jobban jártam.Másodszor nem is engedték próbálni a hüvelyi szülést,mert Ukrajnábam élek,és itt az orvosok nem mernek kockáztatni.Én nagyon szerettem volna természetes uton szülni,mert szerintem az az érzés,amikor megszületi a baba és ráteszik a mellkasodra,leirhatatlan,amit én sajnos nem éltem át,és már nem is fogok.És ha ilyet látok valahol,rámjön a sirás.Szerintem egyértelmű a válaszom.:)
2016. febr. 18. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Úristen mekkora sötétség van itt a fejekben a császárral kapcsolatban :o

Nekem császárom volt faros fekvés miatt, nagyon szerettem volna szulni egyebkent de nem lehetett. A csaszar azert nem az ördögtől való, en pl. hamar felépültem, másnap mar szepen egyenesen mentem, 3. nap pedig a lepcsozest is probalgattam. Ugyhogy nem mende-monda az, h van aki igenis könnyen viseli es hamar felépül. Mire hazakerultem (5. nap) mar teljesen jol éreztem magam, annyi h nyilván vigyázni kellett a sebemre, meg picit azert húzódott is. Talán a legnagyobb kényelmetlenség az volt, h nem tudtam normálisan zuhanyozni vele....baromsag h mèg a babat se tudod megemelni meg hasonlók....

Izmot mar reg nem vágnak at egyebkent, a hasfalat szétfeszítik es ezért nincs is akkora fajdalom utana. Nyilván vannak szövődmények, de azert nem az az általános, h mindneki meddő lesz utana meg osszenőnek a dolgok stb. Akkor nem is vegeznének császárt. Ennek ellenére ez tenyleg nem döntés kérdése, mármint nem a te dontesed, ne hagyd ki a szülés élményét, en is szomorú vagyok amiért nem sziluettem :(

2016. szept. 2. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja es 1# nek annyit, h régen is volt gyermekágyi idoszak a nőknek, nem mentek másnap mar kapálni szóval baromságot írtál, 11# nek pedig, adnak fájdalomcsillapítót, akkor is ha szoptatsz szóval te is nagyon okos vagy :-/ tudom h ez egy régi kérdés, azoknak írtam csak le akik ide tévednek esetleg es érdekli oket.
2016. szept. 2. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.