Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő után mennek le a...

Mennyi idő után mennek le a pluszkilók szülés után?

Figyelt kérdés
fogyókúráztatok vagy a szoptatás,gyerekkel való foglalkozás során spontán lement?
2008. szept. 17. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nalam spontan ment le egy par kilo, de en vegulis a szoptatasnal hiztam el nem a terheseggel terheseggel semmit nem hiztam szinte!!

2008. szept. 17. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nekem magától csúsztak le a kilók a szoptatás alatt, 1-2 maradt rajtam, de én nagyon vizes voltam, s valószínüleg a megmaradt 1-2 volt az igazi hízás (a 20-ból)a többi a víz meg a baba+velejáró kg-ok.

A szoptatás nálam fogyasztó hatású volt.

2008. szept. 17. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 60 kg voltam, amikor terhes lettem, amikor mentem szülni 79 kg voltam. Szülés után lement rólam 6 kg, így 73 kilósan mentem haza a kórházból. Mondjuk nekem nagyon vizes volt a lábam, az mind le is ment. Utána 3 hónapig szoptattam, nem tudom, hogy attól-e, de lement még négy kiló, de azóta is 69 kg vagyok, pedig már egy éves a fiam, és bizony látom magamon a felesleget. Igaz, nem tornázom, és nem is diétázom, épp úgy étkezem, mint mielőtt terhes lettem. Akkor sem voltam egy nádszál, de nem is voltam duci, fel mertem venni olyan cuccot, amiből kint volt a hasam, vagy a combom. Na, mostmár ezt nem tehtem meg, de már kedzek megbarátkozni a mostani alakommal, legjobb barátnőm a "teltkarcsú" kategóriába sorolta az alakomat.
2008. szept. 17. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!75 kilóval kezdtem a terhességet, 91-gyel mentem szülni, a kórházból kb 86-tal jöttem ki, 9 hónapja szoptatok, most vagyok 68 kg. Elvileg a szoptatás fogyaszt, de hallottam már én is hogy mások akkor híznak a legtöbbet...

Ja és nem fogyókúráztam, szoptatás alatt amúgy sem javasolt diéta.

2008. szept. 17. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 57,5 kg voltam, majd kismamaként 71,5 kg-val mentem szülni. Amikor hazajöttem a kórházból (4 nap után) voltam 65,5 kg, aztán az első 2 héten lementem 61,5 kg-ra. Azóta ennyi vagyok, mindenki azt mondja, abszolút nem látszik még az sem, hogy szültem. Ez a kis + pedig kell a szoptatáshoz.

A nővérem, aki 2 gyereket szült, mindkét gyerekkel kb. 16 kg-t hízott, de 18-at fogyott. A gyerekek utáni szaladgálás biztosan lefaragja a kilókat!

2008. szept. 17. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 hete szültem, plusz 13 kg-val mentem szülni, és csak 3 kg van rajtam, pedig többet eszem mint terhességem alatt, foleg édességet.

Szerintem mindenkinek más a teste es mindenki másképp hizik a terhesség alatt.

Mindenki csodálkozik rajtam mert nem is látszik hogy szültem, a régi farmerekben járok.

2008. szept. 17. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!