Mennyi idő után mennek le a pluszkilók szülés után?
szia!
nalam spontan ment le egy par kilo, de en vegulis a szoptatasnal hiztam el nem a terheseggel terheseggel semmit nem hiztam szinte!!
szia!
Nekem magától csúsztak le a kilók a szoptatás alatt, 1-2 maradt rajtam, de én nagyon vizes voltam, s valószínüleg a megmaradt 1-2 volt az igazi hízás (a 20-ból)a többi a víz meg a baba+velejáró kg-ok.
A szoptatás nálam fogyasztó hatású volt.
Szia!75 kilóval kezdtem a terhességet, 91-gyel mentem szülni, a kórházból kb 86-tal jöttem ki, 9 hónapja szoptatok, most vagyok 68 kg. Elvileg a szoptatás fogyaszt, de hallottam már én is hogy mások akkor híznak a legtöbbet...
Ja és nem fogyókúráztam, szoptatás alatt amúgy sem javasolt diéta.
Én 57,5 kg voltam, majd kismamaként 71,5 kg-val mentem szülni. Amikor hazajöttem a kórházból (4 nap után) voltam 65,5 kg, aztán az első 2 héten lementem 61,5 kg-ra. Azóta ennyi vagyok, mindenki azt mondja, abszolút nem látszik még az sem, hogy szültem. Ez a kis + pedig kell a szoptatáshoz.
A nővérem, aki 2 gyereket szült, mindkét gyerekkel kb. 16 kg-t hízott, de 18-at fogyott. A gyerekek utáni szaladgálás biztosan lefaragja a kilókat!
Én 3 hete szültem, plusz 13 kg-val mentem szülni, és csak 3 kg van rajtam, pedig többet eszem mint terhességem alatt, foleg édességet.
Szerintem mindenkinek más a teste es mindenki másképp hizik a terhesség alatt.
Mindenki csodálkozik rajtam mert nem is látszik hogy szültem, a régi farmerekben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!