A Szent Imre kórház mennyire apabarát?
Nálunk egyébként a férjem a gyermekágyas részlegre határozott léptekkel besétált. Senki nem kérdezte meg, hogy ki ő és hova megy. Elvileg nem lehetett volna, gyakorlatilag nem szóltak miatta.
Aztán meg is szokták, hogy bejárkál, sokszor ő kérte ki a gyereket a csecsemősöktől.
Apabarát igen, gyerekágyason is bent volt nálam és az esti fürdetésekhez is beengedték!
Vajúdás, szülés alatt végig szintén és az azutáni 2 órában is és míg a gyerekágyason elrendeztek stb. A köldökzsinórt is ô vágta el.2012 ôszén szültem ott.
Köszi, kezdek megkönnyebbülni.
Pozitív tapasztalataitok vannak a kórházzal, merjem ezt választani?
Sziasztok, köszi a válaszokat.
Dokit szeretnék fogadni. A mostani nőgyógyászom évek óta nem vezet le szüléseket, mert a Kékgolyóban dolgozik.
Ő tud ajánlani valakit a Bajcsyból, csak az nagyon messze van tőlünk. Viszont sok jót hallottam a kórházról.
Viszont a Szent Imre közel van, csak úgy hallottam, az kevésbé apabarát. Ezért is nagyon hasznos, amit írtatok. Nemsokára megyek dr. Parragh Attilához, ő csinálja majd a 12. heti UHt, és emiatt érdekel annyira, hogy felfogadjam-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!