Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudnátok orvost ajánlani a...

Tudnátok orvost ajánlani a Bajcsy Zsilinszky kórházban?

Figyelt kérdés

Milyen tapasztalataitok voltak a kórházról, ha nincs fogadott orvosom,akkor is normálisak?

K

2016. jan. 9. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyan nem megerősített infó, de úgy tudom, ő is babát tervez, szóval, ha összejön neki ( úgy legyen), akkor lehet, hogy a végére már nem lesz ott, ezt mérlegeld szerintem. Amúgy őt tényleg mindenki dícséri. Én a Kubicseknél szültem, tényleg pénzéhes, de amúgy nagyon normális, alapos, lelkiismeretes volt, 8 órán keresztül nem mozdult mellőlem, elég nehéz szülés volt, de jó kezekben voltam. Az tény, hogy nem szemérmes, ha pénzről van szó..:).
2016. jan. 13. 13:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Valószínűleg tényleg babát vár, mert ahol eddig volt magánrendelése, oda már nem lehet jelentkezni.

Nagy dilemmában vagyok még mindig, szerencsére van még pár hónapom eldönteni :) Lehet nem is baj, ha Kubicsek nem "annyira" szemérmes, én biztos zavarban lennék, ha meg kellene kérdezni, hogy mennyiért vállal, és mikor kell fizetni,stb.

Lehet magától mondaná :D lehet meg is könnyítené a helyzetemet.

Sajnos Kubicseknek a magánrendelése Budán vagy, annyit nem utaznék :) Ki tudja, hogy fogom viselni a terhességet.

Köszönöm a válaszokat! :-)

2016. jan. 14. 08:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, Kubicsek rendel a Medikard-ban is, ahol más Bajcsy-s dokik, a 17.kerületben, nézd meg a honlapjukat. Szerintem vele nem jársz rosszul, szakmailag, emberileg is jó, amúgy meg igazad van, végülis jobb, ha egyenes a pénzügyekben is.
2016. jan. 18. 14:39
 14/14 A kérdező kommentje:
"Utolsó" : Köszönöm szépen, néztem a weboldalukat,de nekem nagyon kiesik :( Szerinted "megoldható", hogy terhesgondozásra máshova járok, és csak szülésre kérem fel? Tömegközlekedéssel több mint 1 óra oda, 1 óra vissza. :( Bajcsys dokiknak annyira messze van a magánrendelésük.
2016. jan. 23. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!