Szül (t) valaki a Bajcsy Zsilinszky kórházban hamarosan?
Ugyan még csak 26hetes vagyok,de szeretnék érdeklődni,hogy a babának mit kell bevinni majd a kórházba magammal.Szültem már 2010-ben,akkor Kistarcsán és ott akkor nem engedték a cumit,sem a kis kesztyűt,sapit,csak textilpelenkát,popsikrémet,törlőkendőt vihettem.Vagy utána tudok ennek valahol magam is járni?Védőnőm nem túl segítőkész,így gondoltam itt megkérdezem.
Köszönöm a segítséget.:)
Szia! Aprilisban fogok ott szulni, a dokim mondta hogy a honlapon van egy lista, meg is talaltam;)
[link] itt kattints arra hogy Mit hozzunk magunkkal kórházi befekvéskor? es az lesz az!
Boldog babavarast!
A kórházba csak kórházi ruhában vannak a babák és azért olyan "szépek", mert a már több gyereket nem vállalt anyukák a kórháznak adják a kis ruhákat és így nem kis szimpla agyon mosott fehér, régi fazonú ruhákban vannak, hanem aranyos, praktikus is rucikban :) takarót, kis paplant adnak ők, de ha a sajátodat szeretnéd használni, beviheted és takarhatod azzal a babádat. Én még eleinte egyértelműnek vettem, hogy a sajátommal takarom, de mikor már a babóm is ott volt és láttam, milyen jó kis takarót kapott, eszembe se volt behozatni a miénket :)
sapi és kesztyű, amit sajátot adtunk rá minden nap. ha majd jársz nst-re, ahol a vért is veszik, oda is ki van ragasztva a falra, elolvashatod majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!