Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szül (t) valaki a Bajcsy...

Szül (t) valaki a Bajcsy Zsilinszky kórházban hamarosan?

Figyelt kérdés

Ugyan még csak 26hetes vagyok,de szeretnék érdeklődni,hogy a babának mit kell bevinni majd a kórházba magammal.Szültem már 2010-ben,akkor Kistarcsán és ott akkor nem engedték a cumit,sem a kis kesztyűt,sapit,csak textilpelenkát,popsikrémet,törlőkendőt vihettem.Vagy utána tudok ennek valahol magam is járni?Védőnőm nem túl segítőkész,így gondoltam itt megkérdezem.

Köszönöm a segítséget.:)

2013. febr. 9. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet vinni cumit,cumisüveget.Ami kell textil pelenka,eldobható pelenka,kesztyű,popsitörlő,krém.A köldök ápoláshoz adnak mindent.De a kórházban a csecsemősszoba mellett ki van írva,hogy mit kell vinni. :)
2013. febr. 9. 23:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Oh,köszönöm szépen.Nem tudtam,de akkor megkeresem.:)
2013. febr. 10. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Aprilisban fogok ott szulni, a dokim mondta hogy a honlapon van egy lista, meg is talaltam;)

[link] itt kattints arra hogy Mit hozzunk magunkkal kórházi befekvéskor? es az lesz az!

Boldog babavarast!

2013. febr. 10. 02:53
 4/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
Októberben szültem ott, kellett vinni textilpelenkákat, eldobható pelenkát, cumisüveget, popsitörlő kendőt, hintőport a köldökápoláshoz (azt nem adtak mert épp nem volt nekik sem, nem tudom azóta javult-e a helyzet). Ruhát adtak, nekem csak arról kellett gondoskodni amiben hazavittük. Van még kérdésetek? :)
2013. febr. 10. 14:08
 5/7 A kérdező kommentje:
A ruha érdekelt inkább,mert láttam,hogy sokan szép ruhákban tologatják a babákat,meg pokrócokkal,sok volt az újdonság az előző kórházhoz képest!Köszönöm szépen,így már tudom,mit pakolok majd.:)
2013. febr. 10. 18:34
 6/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
szívesen :) a pokrócot is ők adták.
2013. febr. 10. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:

A kórházba csak kórházi ruhában vannak a babák és azért olyan "szépek", mert a már több gyereket nem vállalt anyukák a kórháznak adják a kis ruhákat és így nem kis szimpla agyon mosott fehér, régi fazonú ruhákban vannak, hanem aranyos, praktikus is rucikban :) takarót, kis paplant adnak ők, de ha a sajátodat szeretnéd használni, beviheted és takarhatod azzal a babádat. Én még eleinte egyértelműnek vettem, hogy a sajátommal takarom, de mikor már a babóm is ott volt és láttam, milyen jó kis takarót kapott, eszembe se volt behozatni a miénket :)

sapi és kesztyű, amit sajátot adtunk rá minden nap. ha majd jársz nst-re, ahol a vért is veszik, oda is ki van ragasztva a falra, elolvashatod majd.

2013. febr. 11. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!