Ezért könnyebben fogok vajon szülni?
Figyelt kérdés
Már 4 hete nyitva volt a külső máhszájam 1 cm-re,akkor mondta a dokim ez jó mert nem a nullárol kezdem.Nagyon hamar elkezdett fájni a medence csontom és a belsó combjaimon is szép kis striák vannak.A hüvelyembe elég éles nyilalásokat éreztem,és alig tudtam tőlle menni,a lábam meg össze sem tudtam tenni.Ez mitől lehet?Ennyire tágulnának lent a dolgok,lehet,hogy ezért könnyebb lesz a szülés?2010. márc. 26. 07:23
1/4 anonim válasza:
A nyilalás a baba fejének nyomásától van,ideget nyom. Amúgy nálam is ezek a tünetek voltak,mikor 1 ujjnyi voltam rá 4 napra szültem,könnyen.
2/4 anonim válasza:
Garancia semmire nincs, de lehet, hogy szerencséd lesz és valóban könnyebben szülsz majd. Kívánom, hogy így legyen!
3/4 anonim válasza:
Reméljük tényleg könnyű lesz a szülésed, de ahogy írták, nincs rá garancia. Én délelőtt még teljesen zárva voltam, ennek ellenére estére megszületett a baba, könnyen szültem. A szobatársam ujjnyira nyitva volt a 35. héttől, ő nem szült könnyen:(
De drukkolok, hogy neked simán menjen!
4/4 anonim válasza:
Én szülés napján kezdtem el nyílni (elötte nap teljesen zárt voltam), 7 órát vajúdtam úgy, hogy nem is tudtam róla. Másfél órával szülés elött mentünk a kórházba, 45perc mulva túl voltunk az egészen. Első baba, aki fél éves lesz nemsokára.
Könnyű szülést és sok boldogságot a kisbabádhoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!