Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit híztatok terhesség...

Mennyit híztatok terhesség végére, ha plusz súllyal kezdtétek?

Figyelt kérdés
Hány cm és kg-ról indultatok, mennyi lett a végére a súlyotok? köszi
2016. jan. 5. 08:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó. Megkérdezhetem miből áll a diéta?
2016. jan. 7. 14:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, igazából a belgyógyászaton nem sokat mondtak csak hogy a K betűseket és zsírosat ne, a gyümölcsöket pucoljam meg, így én tapasztaltam ki mi az amit bírok és mi az ami nem. Kukoricát és karfiolt tudok enni kis mennyiségben. De semmi zsíros mint pl a töltött káposzta, pörköltek, kolbász, levesekkel is vigyázok nem eszek pl gulyást vagy olyat mihez pörköltalap kell. Elvileg a túlzott tejtermék sem lenne jó ezt már a neten olvastam (ahogy a csokoládé is ingerli az epét) de nekem bírja a gyomrom. Sokat főzök tejszínes húsokat tésztával rizzsel zöldséggel ami még az emésztésnek is jó. Viszont az is érezhető hogy nem eszek mindent mert elég gyakran van székrekedésem. Üdítőkből is sok van ami nem megy le rostosból csak a körte esetleg a barack, a többi savat csinál, a szénsavast érdekes módon bírom. Igazából tényleg ki kell tapasztalni, nekem bevált és annyira nem nehéz tartani. A belgyógyon kérdezték van e epekövem de nem tudok róla, ha nem múlnak a tüneteket menjek vissza, de mondhatom hogy jól érzem magam :)
2016. jan. 8. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!