Volt jel, amiből gyanítottátok, hogy lassan közeleg az idő?
Persze azt leszámítva, hogy pl. túlhordtam, kiírt napon szültem ilyesmi!!
Szóval aki 37-39 hét között szült, sejtette valamiből, hogy jön hamarabb a babó?
És az időrejötteknek volt árulkodó jel előtte?
Én annak idején június 4-re voltam kiírva, de valahogy az elejétől kezdve május 28. járt a fejemben, nem tudnám megmondani, miért, de úgy éreztem, akkor fogok szülni. Amikor aztán eljött május 28. reggel, semmi nem történt. Aztán délután kezdődtek a fájások és 29-én délben megszületett a lányom.:)
Szóval jel semmi nem volt, de az a bizonyos női megérzés működött.:)
Szia! Én az elejétől kezdve éreztem, hogy nem fogom végig "kihúzni". 38 hetesen szültem. Pár napig voltak lightos jóslóim, aztán egyszer elfolyt a magzatvíz is, és megszületett a babám :)
Miből gondoltam, hogy így lesz? nem is tudom.. nehéz volt, rosszullétek, fáradékonyság, nagyon agy, nagyon nehéz has, ja és néhányszor vérezgetés. És az a fura ÉRZÉS, biztos voltam benne, hogy hamarabb megszületik, így is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!