Hogyan lehet megkülönböztetni a valódi szülési fájdalmat a többitől? Pontosan milyen a szülési fájdalom, írjátok le, kérlek!
Azoktól kérdezem, akiknek a harmadik trimeszterben többféle (alhasi görcs, szúrkálás, hasi) fájdalma és méhösszehúzódása, keményedése volt folyamatosan.
Nekem estefelé mindenféle fájdalom elő szokott jönni, hol ilyen, hol olyan: alhasi görcs, szúrkálás, hasi középtáji fájdalom, derékfájás, hosszú méhösszehúzódás/keményedés.
A rendszeresség elvét ismerem, de nekem volt már olyan is, hogy majdnem rendszereződött, aztán abbamaradt.
Például említettek a derékból kifelé sugárzó fájdalmat, olyat, ami nem marad lokális.
35 hetes vagyok és azon gondolkodom, hogy ennyiféle fájás megélése után (megszoktam őket) egyáltalán tudni fogom-e mikor induljak. Kb. 1,5-2 órára vagyok a kórháztól (nem körzeti). A körzetitől 40 perc. Ha belegondolok már vagy 20x elindulhattam volna, ha kicsit is nem tájékozódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!