Farfekvéses babát megpróbálnál megszülni vagy kérnél a fogadott orvostól programcsászárt?
"ha kicsit is mondjak h esely van a komplikaciora biztos azt kerek!"
Mi lópénisz az, hogy császárt KÉRSZ?!!! A császár egy orvosi döntés, orvosi kompetencia az eldöntése! Jó, farfekvésnél relatív indikációként teljesen jogos lehet a császár, de ezt a császárt kérek dolgot ki kellene verni a magyar nők fejéből! Nem te kéred, hanem az orvos dönti el. Ez a császárt kérek dolog is csak ebben a korrupt, etikátlan, hálapénz alapú szülészetben fordulhat elő! Mondjuk, jobb helyeken normálisabb szülészek lazán közlik anyukával ha indokolatlan a kérés, hogy nem kap. A farfekvés valóban lehet indok, az igaz.
"Es sztem szulj meg egy farfekveses babat."
Én farfekvéssel születtem, anyám nem panaszkodott, és igen a szülés fájdalmas. A mai anyák meg annyi áldozatot sem képesek meghozni a gyerekükért, hogy megszülik. Császár, császár hátán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!