Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Farfekvéses babát megpróbálnál...

Farfekvéses babát megpróbálnál megszülni vagy kérnél a fogadott orvostól programcsászárt?

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 05:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
37%
Es sztem szulj meg egy farfekveses babat.Van egyatalan fogalmad milyen a szulesi fajdalom v ferfi vagy es szted minden no nyavog?
2015. dec. 20. 22:23
 22/25 anonim ***** válasza:
40%

"ha kicsit is mondjak h esely van a komplikaciora biztos azt kerek!"

Mi lópénisz az, hogy császárt KÉRSZ?!!! A császár egy orvosi döntés, orvosi kompetencia az eldöntése! Jó, farfekvésnél relatív indikációként teljesen jogos lehet a császár, de ezt a császárt kérek dolgot ki kellene verni a magyar nők fejéből! Nem te kéred, hanem az orvos dönti el. Ez a császárt kérek dolog is csak ebben a korrupt, etikátlan, hálapénz alapú szülészetben fordulhat elő! Mondjuk, jobb helyeken normálisabb szülészek lazán közlik anyukával ha indokolatlan a kérés, hogy nem kap. A farfekvés valóban lehet indok, az igaz.

2015. dec. 20. 22:40
 23/25 anonim ***** válasza:
31%

"Es sztem szulj meg egy farfekveses babat."

Én farfekvéssel születtem, anyám nem panaszkodott, és igen a szülés fájdalmas. A mai anyák meg annyi áldozatot sem képesek meghozni a gyerekükért, hogy megszülik. Császár, császár hátán...

2015. dec. 20. 22:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Én is farfekvéssel születtem. Anyukám még közel 40 év után se élete legjobb eseményeként emlegeti. Ctg nélkül, vak szerencsére bízva, őt nem tájékoztatva. Az én orvosom pl vállal faros szülés levezetést, azért előfordult manapság is.
2015. dec. 21. 06:10
 25/25 anonim ***** válasza:
93%
Tesomat is farfekvessel szulte anyukam,hozott aldozatot,de minek?!Miert kell h szenvedjen valaki es kockaztasson?Szerintem fogd be a szad,mert alapbol egy ferfi vagy es szted minden no csak nyavog.Semmi tisztelet nincs benned!Ugy elkuldenem az ilyen embereket a halal fa...ra!Tudod ki nyavog se....fej!
2015. dec. 21. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!