Csak nekem volt igy pozitiv elmeny a szules? Mas ettol negativnak eli meg? Nektek hogy volt?
Én ugyanígy voltam mindennel, mint te, csak nekem 5 óra alatt született meg a lányom onnantól, hogy bekötötték az oxitocint (fájásgyengeség miatt). Nem volt negatív élmény egyáltalán.
Szeretnénk még egy babát, csak remélem, hogy hasonlóan simán megy minden... persze addig még el kell jutni... :)
Nekem nagyon hasonlo szulesem volt akkor mint neked. Februarban szultem es jovo juliusban megint fogok :) nekem osszessegeben pzitiv elmeny volt. Alig varom a masodikat, azt szeretnem gatmetszes es eda nelkul. Ja, es jo lenne, ha nem kene inditani :)
Ha pozitiv elmeny volt az elso, akkor mitol felsz?
Na, én is hozzászólok, mint programcsászáros. Nekem is tök pozitív élmény volt a szülés/műtét. Se fájás, se kitolás, se vajúdás, se gátmetszés, se repedés stb. Az egész műtét fél órás volt, az utána kötelező 12 óra fekvés nagyon unalmas, az első felállás meg a következő nap egy kicsit fájt, de egyáltalán nem volt vészes. A sebhelyem szép lett, semmi komplikáció nem volt, szövődmény nincs.
Ezt csak azért írtam le, hogy senkinek nem kell a kardjába dőlni a császár miatt. Én semmi pénzért nem szültem volna hüvelyi úton, már csak azért sem, mert a fiam 4320 grammal született.
(Ja! A hüvelyi szülést mindenáron erőltető, fanatikus ősanyák nyugodtan lepontozhatnak!)
Kedves Kérdező, bocs a belekotyogásért. Én még nem szültem, de nagyon félek a császártól, főként a gyógyszerek miatt mint Te. Nálad mit válatanak ki?
Volt már két műtétem, altatással, mindkettőnél epegörcsöt kaptam a gyógyszerektől (amúgy is hasonlóan érzékeny vagyok rájuk, tablettára és injekcióra egyaránt). Így ha csak belegondolok, hogy császár után epegörcs miatt hányási rohamaim lesznek, a hasam felvágva és ott lesz egy kisbaba, kiver a víz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!