Vágta már el valaki anyukaként a köldökzsinórt? Ti elvágnátok, ha jól megy minden, hozzáfértek, és erőtök is lenne hozzá?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsa a kérdés, de ahol szülni fogok (külföld), erre is van lehetőség. A kérdésem olyan helyzetre vonatkozik, ahol a szülés körülményei, és az anyuka állapota ezt lehetővé teszik (tehát nem a ,,ha akartam sem tudtam volna elvágni"-helyzetekre lennék kíváncsi).
Van itt valaki, aki maga vágta el? Milyen körülmények között, és milyen volt?
Illetve, ha lenne lehetőséged, te elvágnád?
2015. dec. 15. 16:36
11/11 anonim válasza:
Kétszer szültem, mind a kétszer anyukám volt velem. Az elsőnél ő vágta el a köldökzsinórt, azt mondja, ez élete egyik legnagyobb élménye. Másodszor én. A doki megkérdezte, hogy ki akarja elvágni, aztán a kezembe adták az ollót, és megmutatták hol kell vágni. Furcsa volt, azt hittem, hogy nehezebb lesz, de ez egy zselésen rugalmas valami, a közepén enyhén porcos beütéssel. Könnyen átvágható. És csak utólag esett le, hogy ez mekkora dolog volt, ott csak az volt a fejemben, hogy ki akarom próbálni, fogom -e egyáltalán látni a pocakomtól, amit kell,és hogy jól csinálom -e? És csak ködösen emlékszem rá, túlságosan teli voltam hormonokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!