Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki van tul a masodik szulesen/...

Ki van tul a masodik szulesen/terhessegen? Meselnetek?

Figyelt kérdés
Nekem elsore pozitiv elmeny volt,most a masodiktol nagyon felek.
2015. dec. 15. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát ez tök lutri, de én is ezerszer jobban féltem és még pozitívabb lett. 50p alatt szültem meg, mire a kórházból hazajöttünk, 4 naposan, addigra tök jól tudtam mozogni és a vérzés is csak menzesz szerű volt stb. (az elsővel 8 hétig véreztem, 1,5 óra alatt szültem, de mozogni 2 hét múlva is nehezen tudtam) A gyerekek is tök jól alszanak az elejétől éjjel, de én inkább ettől tartottam a leginkább, hogy mi lesz az éjszakákkal. Egy hónap kellett és teljesen pozitív lett ez is a másodikkal is.

Mitől félsz amúgy?

2015. dec. 15. 11:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem.elsore inditott szulesem volt,oxitocin,egybol intenziv fajasok,de negy ora alatt meglett a baba..fajdalomcsillapito es komplikacio nelkul.En mar masnap nem ereztem h szultem es verzesem is vegig alig volt utana(kb mensi szeru 3napig,utana max tisztasagi betet) Attol felek,h kovetkezore nem leszek ilyeen szerencses,buszke voltam magamra az elsonel es megdicsert mindenki h meg nem lattak ilyen fegyelmezett szulest.Vegig ilyen akartam lenni es sikerult.Attol felek most nem igy lesz,bepanikolok,valamint a gyogyulas is nehezebb lesz.Amugy 6honapja szultem,8hetes vagyok most
2015. dec. 15. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Az igen.Jó gyorsan jött a második :) Nekem az első 8óra volt 4,5 éve a második 3 óra 2 hónapja de jobban fájt.A gyógyulás ugyanolyan gyors volt mint az elsőnél.Én is féltem nagyon.Azt mondják rövid idő után emlékszik a szervezet.Nálad ez meg van :) Minden rendben lesz ne aggódj
2015. dec. 15. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Az első terhességem, szülésem nem volt leányálom.A második nagyon könnyű szülés volt, és szép terhesség.A szülés annyi volt, hogy éjfélre bementünk mert akkor pár órája rendszertelen, de erős fájásaim voltak, és kicsit véreztem.Éjfélkor nst-ére tettek, apukát hazaküldték hogy nem lesz még szülés.Na de hajnal fél 2-kor már rendszeres fájásaim lettek, és akkor kiderült hogy teljesen ki vagyok nyílva.Szülőszoba, majd hajnal 2:10-re meg is lett a lánykám.Tényleg olyan gyors és kíméletes volt, hogy szinte észre sem vettem.Álomszülés:-)
2015. dec. 16. 09:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Huu en nagyon nagyon felek,hogy most nem lesz erom hozza es nem leszek szerencses
2015. dec. 16. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
szia.nekem is 2.szülésem lesz én is félek 4,5 óra alatt lett meg a kisfiam.rettegtem h milyen lesz de amennyire féltem annyira csalódtam.pozitivan. hány hetes vagy?
2015. dec. 16. 16:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem negy ora alatt lett meg a kisfiam,o most 7honapos en pedig 8hetes terhes vagyok a masodikkal!Az elsonel inkabb az ismeretlentol feltem es sodrodtam az esemenyekkel,hamar eltelt es pozitiv elmeny maradt,mert rosszabbra szamitottam.Viszont most tudom mi var ram es azota remalmaim vannak
2015. dec. 16. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Az en elso szulesem nem volt egyszeru. 41+2 hetesen delutan 2-3 korul beindult a vajudas de lassan tagultam. Meg masnap delutan 3-4-kor is 9cm voltam, 1 cm mar valamiert nem ment es surgossegi csaszar lett a vege.

Most azt mondtk, hogy semmi akadalya a termeszetes szulesnek, jo eselyem van ra, de azert felek, hogy megismetlodnek az esemenyek es megint nem sikerul. Most 37+2 hetes vagyok.

2015. dec. 18. 10:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Jaj sajnalom,ez a legszornyubb :( Remelem konnyu es gyors szulesed lesz...En mar ugy tullenek rajta
2015. dec. 18. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is konnyen ment az elso szulesem. Hajnalban elfolyt a magzatviz,9-kor kaptam oxitocint es 11-kor mar tolofajasaim voltak. 11:41-re meg is szuletett a kisfiam. 2ora 40 perc volt vegul is,de abbol ami nehez az az utolso 2 ora. Konnyu szules volt. Most varom a masodik babamat,7 hetes vagyok es felek en is hogy nem lesz ilyn egyszeru mint az elso. Most nincs fogadott orvosom,mert akinel szultem,nagyon messze van tolunk. Tanacstalan vagyok,attol pedig jobban felek h nem fognak ugy foglalkozni velem,meg hagynak szenvedni ha nem fogadok dokit. Kitartast neked is! :)
2015. dec. 18. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!