Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után is fog fájni a...

Szülés után is fog fájni a hasam, amikor meg akar majd jönni a menstruáció?

Figyelt kérdés
És mit szedjek majd rá, mert még szoptatok. Apranaxot szedtem, jó sokat, mert nagyon görcsöltem terhesség előtt. Remélem most már nem fogok. Tapasztalatok? Köszike.
2008. szept. 14. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt szokták mondani, hogy ha valaki sokszor görcsöl, akkor a szülés után nem fog. Én személy szerint, mielőtt szültem, soha nem görcsöltem, azóta viszont előfordult már egyszer-kétszer. Azt hogy mit szedhetsz, inkább kérdezd meg az orvostól.
2008. szept. 14. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szülés előtt fetrengtem a görcsöktől, és azóta semmi. A szoptatás alatt pedig kizárólag Panalgorint szabad szedni és abból is max. hármom szemet egy nap.
2008. szept. 14. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az első szülés előtt szinte észre sem vettem, hogy menstruálok, semmi bajom nem volt. Aztán "megfordult" minden, az első két napban iszonyúan görcsöltem. Most 5 hetes a picikém, remélem, hogy majd "visszafordul" minden, és megint kutya bajom sem lesz!
2008. szept. 15. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szülés előtt mielőtt megjött 1-2 héttel már fájt a mellem, az 1-nap mindig görcsöltem. Most 11 hetes a lányom és most jött meg, semmi jele nem volt, és a hasam sem görcsöl szoptatok én is. Remélem így marad.
2008. szept. 15. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Én semmi mensi szerüt nem érzek, mióta 13 hete szültem...

A tabikat kerüld, de mindenképp egyeztess a dokival, hogy mit vehetsz be!!

2008. szept. 15. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, én kíváncsian vártam, mert mindenki azt mondta, a szuléssel megváltozik. Hát azelott fetrengtem, volt, hogy suliba sem tudtam elmenni, most pedig 3 hónap után megjott, és meg sem érzem. Annyi, hogy még erosebb, de semmi gorcs, hasfájás. Szóval orulok neki:)1x felfáztam, na akkor fájt kicsit, erre vigyázz!

Ha mégis lenne probléma, esetleg Panadolt vehetsz be, de a legjobb kerulni a gyógyszereket.

2008. szept. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!