Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ballasagyarmati korházba mit...

Kikyo1997 kérdése:

Ballasagyarmati korházba mit vigyek magamal szülni?

Figyelt kérdés

Miket adnak ott?

Mit kell vinnem?

Velem hagyàk majd a babàt egész napra? Estére is?

2015. dec. 7. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Anyám 97-es vagy és szülni fogsz?

Lakatot, zárat, fertőtlenítőt, mivel 90%-ban c igányok vannak az osztályon. Balassagyarmat amúgy, de mellékes.

2015. dec. 7. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem 97 vagyok csak azt az dgy nevet fogadta el. Amugy én nem vagyok cigàny de el tudom kèpzelni mik menek ott.. de szeretném tudni hogy mik a lehetöségek mert ha nagyon rosz az a korhàz inkàb megyek Vàcra vagy Pestre.
2015. dec. 7. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ebben nem tudok segíteni, azt tudom, hogy van néhány ép elméjű orvos, de én a helyedben Pestet választanám. Az említett okok miatt. Még a mosdó sem higiénikus, a csapra, villanykapcsolókra is ki van írva, hogy ne vidd haza - nem tudom ez más kórházakban mennyire általános.
2015. dec. 8. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én ott szültem, valóban voltak, de figyelnek arra, hogy a többi kismama el legyen különítve, nem teszik egy szobába őket.

A mosdó egy kórházban sem higiénikus, de semmi extrémet nem kell képzelni, sőt, nem olyan régen újították fel. Nyilván nem olyan mint otthon, nem szabad ráülni az ülőkre, meg papucsban kell zuhanyozni.

Én nem láttam a kiírást, hogy ne vidd haza a csapot... :O..

És kaptam nyomtatott listát, hogy mit kell vinni, szerintem kérdezd meg a szülésznőket, adnak.

2015. dec. 9. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!