Valóban csak hálóing felel meg a kórházban a szülés után? Az elől gombos, pizsama nem jó?
Én pizsiben voltam, és császáros voltam. Illetve nem is pizsiben, hanem egy nagyon lenge nyári gatyában, és pólóban. Nekem nem volt kellemetlen az öltözködés, és a sebemet sem bántotta. Nem szeretek hálóingben lenni.
Vizsgálni egyszer vizsgált a dokim császár után, amikor jöttünk haza.
Én májusban szültem, 1 hetet voltam bent utána. Én sem vagyok hálóinges. Az első napokban vizsgálat nincs, de nem tudod vissza tartani a vizeletet, ezért könnyebb ha csak a bugyit kell letolni gyorsan. Kb a harmadik naptól terhes nacit hordtam és hozzá szoptatós trikót a H&M-ből, rá köntös, ha hűvös volt.
Szerintem fontos szempont: a ruhák sötét színűek legyenek, könnyen ki tudd a cicidet szabadítani, kényelem.
Könnyű gyors szülést kívánok!
Én soha nem voltam hálóinges, szülés után sem :)
Nappal szabadidő-pólóban voltam a kórházban, éjjel pizsiben.
Minket spec. nem vizsgáltak meg 1x sem, ha ha mégis, nem esett volna nehezemre letolni a gatyát-bugyit....
Az elől gombos dolgokról meg az a véleményem, hogy azért mert szoptatunk nem kell "megkülönböztető" ruha :)
A pólóban is kényelmesen lehet szoptatni ;)
...de persze mindenki azt visel ami neki a legkényelmesebb. Nem vagyunk egyformák. Nem akartam senkit megbántai, csak a véleményemet írtam le.
4 gyerekes anyuka.
A legpraktikusabb az elől (csak felül) gombos hálóing.
Nálunk minden vizitnél alul is vizsgáltak, tehát bugyi le, hálóing fel, pedig császárral szültem, a sebet is megnyomogatták.
Nekem nagyon fájt a sebgyógyulás, egy sima wc-re menetel is kész procedúra volt, könnyebb volt hálóingben a lét.
Ja, és nagyon tudom javasolni a hasleszorítót már első perctől kezdve, sajnos én csak harmadik naptól kezdve hordtam, de nagyságrendekkel jobban éreztem magam tőle.
En huvelyi uton szultem keso este. Masnap reggel melegitoben voltam es cipuaros pulcsiban a szoptatas miatt. Sajnos varni kellett a szobara es en ket emelettel a baba felett voltam elhelyezve, mar koran reggel mentem megnezni ot es nem akartam haloingben, furdokopenyben jarni a korhaz publikus reszein.
Igy viszont mar utana is csak ejjel hordtam haloinget, nappal feloltoztem rendesen.
Kenyelmes volt es senki nem szolt erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!