Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valóban csak hálóing felel...

Valóban csak hálóing felel meg a kórházban a szülés után? Az elől gombos, pizsama nem jó?

Figyelt kérdés
Én jobban szeretem ha van nadrág rajtam. De sokan mondják, hogy könnyebb a vizsgálat, amikor nem kell levenni a nadràgot. Kinek mi a tapasztalata? Első bagyermekemet várom.
2015. dec. 7. 18:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pizsiben voltam, és császáros voltam. Illetve nem is pizsiben, hanem egy nagyon lenge nyári gatyában, és pólóban. Nekem nem volt kellemetlen az öltözködés, és a sebemet sem bántotta. Nem szeretek hálóingben lenni.

Vizsgálni egyszer vizsgált a dokim császár után, amikor jöttünk haza.

2015. dec. 7. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tréningalsó+ pólóban voltam. Mondjuk felénk nem divat a frissen szült anyákban turkálni, és csak fél napot voltam bent.
2015. dec. 7. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én májusban szültem, 1 hetet voltam bent utána. Én sem vagyok hálóinges. Az első napokban vizsgálat nincs, de nem tudod vissza tartani a vizeletet, ezért könnyebb ha csak a bugyit kell letolni gyorsan. Kb a harmadik naptól terhes nacit hordtam és hozzá szoptatós trikót a H&M-ből, rá köntös, ha hűvös volt.

Szerintem fontos szempont: a ruhák sötét színűek legyenek, könnyen ki tudd a cicidet szabadítani, kényelem.

Könnyű gyors szülést kívánok!

2015. dec. 7. 22:41
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Én soha nem voltam hálóinges, szülés után sem :)

Nappal szabadidő-pólóban voltam a kórházban, éjjel pizsiben.

Minket spec. nem vizsgáltak meg 1x sem, ha ha mégis, nem esett volna nehezemre letolni a gatyát-bugyit....

Az elől gombos dolgokról meg az a véleményem, hogy azért mert szoptatunk nem kell "megkülönböztető" ruha :)

A pólóban is kényelmesen lehet szoptatni ;)

...de persze mindenki azt visel ami neki a legkényelmesebb. Nem vagyunk egyformák. Nem akartam senkit megbántai, csak a véleményemet írtam le.

4 gyerekes anyuka.

2015. dec. 7. 23:02
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

A legpraktikusabb az elől (csak felül) gombos hálóing.

Nálunk minden vizitnél alul is vizsgáltak, tehát bugyi le, hálóing fel, pedig császárral szültem, a sebet is megnyomogatták.

Nekem nagyon fájt a sebgyógyulás, egy sima wc-re menetel is kész procedúra volt, könnyebb volt hálóingben a lét.

Ja, és nagyon tudom javasolni a hasleszorítót már első perctől kezdve, sajnos én csak harmadik naptól kezdve hordtam, de nagyságrendekkel jobban éreztem magam tőle.

2015. dec. 8. 09:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt veszel fel, ami neked kényelmes. Én leggingset vettem fel spagettipántos felsővel. Utálom mind a hálóinget, mind a pizsamát. Nekem is császárom volt, egyáltalán nem volt kényelmetlen így.
2015. dec. 8. 11:31
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

En huvelyi uton szultem keso este. Masnap reggel melegitoben voltam es cipuaros pulcsiban a szoptatas miatt. Sajnos varni kellett a szobara es en ket emelettel a baba felett voltam elhelyezve, mar koran reggel mentem megnezni ot es nem akartam haloingben, furdokopenyben jarni a korhaz publikus reszein.

Igy viszont mar utana is csak ejjel hordtam haloinget, nappal feloltoztem rendesen.

Kenyelmes volt es senki nem szolt erte.

2015. dec. 8. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szules utanrol volt szo. Akkor mar miert kene haloing??? Szules utan mar senki nem fog turkalni benned, azt vegyel fel, ami kenyelmes. En melegitoben voltam. Szules alatt kell a haloing.
2015. dec. 8. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!