Mekkora fejkörmérettől császároznak?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ha a BDP, ha eléri a 100-at, akkor automatikusan császár. De cm-ben ez mit jelent?2015. dec. 1. 15:30
11/13 anonim válasza:
Szintén természetesen szültem 35-ös fejkörfogatú kisfiamat, szintén 100-as bpd felett. Mint vészlehetőség jött fel a csàszàr,hogy ne ijedjek meg,ha baj lenne,akkor visznek és tudjam mi fog történni. Szò sem volt fejàtmérő miatti csàszàrròl.
12/13 anonim válasza:
Mindkét lányomnál 100 fölött volt a bpd, 36, 37 es fejkörfogattal születtek simán.
13/13 anonim válasza:
nekem 100 volt a BDP, de császárra csak akkor vittek mikor észrevették hogy arctartással van. Szerencsére, mert 39 cm volt a buksija, mint utólag kiderült. Nem örültem volna ha hüvelyi úton kell megszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!