Ilyen lehet a jósló fájás?
Hát már múlt héten is éreztem két nap, menstruációs görcsöt, feszülést az alhasamban, nagyon tompa fájdalom volt és a mindjárt folyni kezd belőlem valami érzés is társult hozzá, mint régen a menstruáció idején.
Ma hajnalban 1 óra körül arra ébredtem, hogy ugyanezt érzem de már sokkal erősebben. Rendszertelennek azért mondanám, mert szinte állandó. Sokáig is tart és ha van egy kis pihi benne az is csak 1-2 perc. Viszont mikor felkeltem sétálni, mozogni csillapodott. Ez már jósló fájás lehet? Eddig nem keményedett a hasam és most sem azt érzem. Inkább állandó feszülést az alhasban plusz egy váltakozó erősségű, de szintén állandónak mondható görcsöt hozzá (de még teljesen kibírható kategóriában).
Első gyermek, így semmi tapasztalatom nincs, főleg, hogy eddig tényleg semmilyen fájdalmam nem volt.
36+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!