Mit hallottatok az ajkai szülészetről? Minden részlet érdekel!
Valóban szinte semmi nincs a neten az ajkai kh-ról...
Én császáros voltam. Pénzt nem adtam se orvosnak, se nővérnek, a nővéreknek hozattam be egy kis édességet, ennyi. Akikkel én együtt feküdtem senki nem adott pénzt a dokinak. A legtöbb szülés egyébként az ügyeletes orvosnál történik, orvost nem lehet választani. Apás szülésnél apukának adnak ott a szülőszoba előtt egy zöld köpenyt, meg sapit, azt hiszem papucsot azt kell vinni neki otthonról, így léphet be a szülőszobára és ott maradhat veled, elvághatja a köldökzsinórt is, fényképeket is készíthet. Van 3 baba-mamás szoba, ahol reggel 6 órától este 22-ig veled lehet a baba. Én a császár után a műtétes szobába kerültem, de 2 nap múlva átkértem magamat a kisfiammal együtt egy 3 ágyas baba-mamás szobába, és szuper volt örülök, hogy így döntöttem. N.Z. nem az a doki akire gondoltam. A csecsemősök sokat segítettek a szoptatásban, de ez attól is függ, hogy mennyien lesztek majd az osztályon, mert ha tele az osztály,akkor értelemszerűen nem jut egy betegre annyi idő, de ha szólsz nekik akkor segítenek neked. Látogatókat fogadni, csak a folyosón és a társalgóban lehet, a babát az üvegajtón keresztül tudod majd nekik megmutatni. Ezer dolgot tudnék még írni, kérdezz csak nyugodtan, ha kiváncsi vagy még valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!