Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha az első terhességem alatt egyáltalán nem voltak rosszulléteim, akkor ez a másodiknál is hasonló lehet majd? Vagy előfordulhat, hogy teljesen az ellenkezője lesz? Nálatok hogy volt?2015. nov. 19. 11:45
1/4 anonim válasza:
Nincs két egyforma terhesség. De ismerőseim között azért voltak hasonlóságok, aki az elsővel nem volt rosszul, az a többivel sem, és aki az elsővel rosszul volt, az a többivel is. Persze ez nem garancia semmire, mert nincs két egyforma terhesség. Én például az első gyerekkel néhány hétig egész nap émelyegtem, a másodikkal viszont két hónapig egész nap hánytam.
2/4 anonim válasza:
Az első terhességemnél nem voltak rosszulléteim. A második borzasztó volt. Állandóan hánytam. Autóval nem tudtam utazni, mert folyton meg kellett álnunk a rosszullét miatt.
3/4 anonim válasza:
Elsőnél és most a màsodikàl is elmaradtak a rosszullétek. Minimàlis émelygés volt, ill. inkàbb kajaundor, az a semmisemjó tìpusú.
4/4 anonim válasza:
Az első terhességem 11hetesen derült ki annyira nem volt semmi jele. Később se volt semmi bajom se, csak az utolsó 2-3hétben fájdogált a hátam.
Mostani terhesség teljesen más... 6.héttől nem tudok dolgozni annyira szarul voltam eleinte (hányinger, szédülés, gyengeség, stb), 28 hetes vagyok de még most is vannak rosszullétek, 2-3 hete a hátam kegyetlenül fáj, deréktól lefele nagyon gyakran zsibbadok, refluxom is rosszabb lett, pedig a baba előtt talán évente 1-2szer jött elő stresszesebb időszakokban... Már nagyon várom a februárt, hogy túl legyek ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!