Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki vízben szült: milyennek...

Aki vízben szült: milyennek találtad? Ajánlanád másnak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
A barátnőm tervezett vízben szülést, és mikor oda jutott, a közepétől ki akart jönni. Végül ágyon szült. (Orvos egyébként, és azért választotta a vízben szülést, mert úgy olvasta, látta, hogy az mekkora segítség a fájdalmak enyhítésében és a gátat is védi, de neki nem jött be.) Amúgy érdemes alaposan kórházat és orvost választani, a legtöbb helyen csak a vajúdást engedik meg kádban, érdemes tisztázni a részleteket :)
2015. nov. 13. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Én csak vajúdtam kádban. Nagyon jó volt, nekem sokat segített. Az orvosom azt mondta, csak első gyereknél nem vállalja a vízben szülést, a következővel már megpróbálhatjuk. Mindenképpen szeretném, ha a körülmények engedik, mert a vajúdásnál nagyon tetszett.
2015. nov. 13. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
23%

Nekem szülésznő mondta, hogy általában kimásznak belőle a kitolási szakasz előtt.

Egy szülész barátom pedig mondta, hogy nem túl szép látvány, mert ami kijön még ott (vér, vizelet, széklet, stb.), az mind ott úszkál a vízben és abba érkezik bele a gyerek. Ő a szülést nem javasolta vízben.

2015. nov. 13. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Amíg csak olvastam róla, nagyon tetszett, én is ezt terveztem, imádok vízben lenni.

Aztán megnézem néhány videót és olyan hányingerem lett a vízben úszkáló mindenfélétől hogy örök életre elment a kedvem tőle.

Rengeteg videó van fenn neten, érdemes megnézni, szerintem többet elmond mint itt pár mondatos leírások.

2015. nov. 13. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Igen, emiatt tettem le róla én is. Elég egy nagyon pici mennyiségű vér, és már úgy beszínezi a vizet, mintha gallonszám folyt volna el. Én sem bírom a látványt. Biztos kevésbé fáj, akármi... de azért én tuti bepánikolnék egy nagy piros tócsában ücsörögve, a többiről nem is beszélve.
2015. nov. 13. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Vizben szülésnél,csak a vajúdás jó a kádba a kórházban. vizben szülést nem sok magyar orvos,válallja.
2015. nov. 15. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!