Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyennek tartjátok a szülést?

Milyennek tartjátok a szülést?

Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 16:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mármint a szülés tényét? Egyik nincs a másik nélkül, alapesetben.
2015. okt. 28. 17:04
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Jogosítvány nélkülinek. Sajnos.
2015. okt. 28. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Mindenki olyannak amilyennek megélte.

Nekem mindegyik könnyü volt, 3-4 óra alatt megszüelttek. Szóval nekem ennél rosszabb élmény sokkal a szoptatás. A szoptatásról tudok neked rémeket mesélni, és ha rágondolok felfordul a gyomrom(az ösanyák ezt nem értik). De a szülés egy egyszerü természetes dolog.

2015. okt. 28. 17:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem is csak pozitív élményként jut eszembe. De én is szerencsés villámszüléses voltam, fájni sem fájt így sokáig, szóval kettőből kétszer teljesen mást éltem meg, mint ami rémsztorikat olvastam.

ÉS szintén a szoptatási időszakot szerettem volna kihagyni, mint a természetes szülést a gyerekvállalásból.

2015. okt. 28. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Anyum mondja mindig, hogy a szülés olyan mint "görögdinnyét sz.rni". :) Ha arra gondolsz, hogy pozitív vagy negatív élmény, az ember és körülményfüggő, szerintem minél régebben volt, annál pozitívabbnak tűnik. :D
2015. okt. 28. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Tömény fájdalom másfél napig. Aztán császár miatt tömény fájdalom hetekig. Aztán szoptatás miatt sebes bimbók és "élvezet" még tovább. Jajj, nagyon szupi buli volt!
2015. okt. 28. 17:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Horror. Szakadás, repedés, méhsüllyedés, hüvelyfalsérv, inkontinencia...

Egyke marad, az fix.

2015. okt. 28. 18:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Órákig tartó borzalmas fájdalom, 1 óra kitolás, majd császár. Gyors felépülés, viszonylag zökkenőmentes szoptatás. Ez a része nem tart vissza a 2. gyerektől.
2015. okt. 28. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:

írta valaki, minél régebben törént, annál pozitívabb tud lenni

én ebben a régebbi fázisban vagyok

a szülésben annyi jó hogy relatíve nem sok ideig tart(ált) de a szoptatás-fejős időszak félkómában, engem ez utóbbi terhelt le nagyon, pedig "csak" fél év volt

2015. okt. 28. 20:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy császárom volt, de egész kibírható volt, bármikor újra végig csinálnám (6 hete volt)!:)

hát a szoptatás..., kemény!:) eleinte rohadtul fájó mellek, sebes bimbók...

Aggódás, hogy vajon eleget eszik, elég a tej? Stb stb

2015. okt. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!