Milyennek tartjátok a szülést?
Mindenki olyannak amilyennek megélte.
Nekem mindegyik könnyü volt, 3-4 óra alatt megszüelttek. Szóval nekem ennél rosszabb élmény sokkal a szoptatás. A szoptatásról tudok neked rémeket mesélni, és ha rágondolok felfordul a gyomrom(az ösanyák ezt nem értik). De a szülés egy egyszerü természetes dolog.
Nekem is csak pozitív élményként jut eszembe. De én is szerencsés villámszüléses voltam, fájni sem fájt így sokáig, szóval kettőből kétszer teljesen mást éltem meg, mint ami rémsztorikat olvastam.
ÉS szintén a szoptatási időszakot szerettem volna kihagyni, mint a természetes szülést a gyerekvállalásból.
Horror. Szakadás, repedés, méhsüllyedés, hüvelyfalsérv, inkontinencia...
Egyke marad, az fix.
írta valaki, minél régebben törént, annál pozitívabb tud lenni
én ebben a régebbi fázisban vagyok
a szülésben annyi jó hogy relatíve nem sok ideig tart(ált) de a szoptatás-fejős időszak félkómában, engem ez utóbbi terhelt le nagyon, pedig "csak" fél év volt
Egy császárom volt, de egész kibírható volt, bármikor újra végig csinálnám (6 hete volt)!:)
hát a szoptatás..., kemény!:) eleinte rohadtul fájó mellek, sebes bimbók...
Aggódás, hogy vajon eleget eszik, elég a tej? Stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!