Támogató környezetben, beavatkozásoktól mentesen, szabadon a saját tempójában és módján szült itt valaki?
Milyen élmény volt? Mi az, ami remek választás volt, mit tennél másodszor másképp?
Ha nem titok, melyik intézményben történt?
Az Istvánban készültem szülni egy nagyszerű, TERMÉSZETES szülést pártoló orvossal, de végül nem várta meg a kisfiam a mentőt, így itthon született.
Csodálatos volt!
Privátban bármilyen részletet megírok, amire kíváncsi vagy (felkészülés hipnoszülés könyvvel - hanganyaggal, homeo, stb.) :)
Amíg nem volt szükséges, addig nem avatkoztak be. Aztán nagyon hirtelen lett gáz és engem megnyugtatott, hogy fél percen belül komplett csapat rontott be az ajtón.
Ez már a kitolási szakaszban volt, akkor akadt el a gyerek.
Előtte kezdetben a férjemmel voltam bent, aztán amikor kezdett felgyorsulni a dolog, akkor a doki és a szülésznő is bejött. Segítettek guggolni, térdelni, ahogy épp kényelmes volt. Ha nem akad el, valószínűleg guggolva szülök, de a beavatkozás miatt célszerűbb volt ágyra feküdni, hogy rendesen lássa az orvos, hogy mit csinál.
Szent Imre volt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!