Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka aki nem...

Van itt olyan anyuka aki nem fogadta meg orvosa utasítását és nem ment kórházba kiírt nap után pár nappal?

Figyelt kérdés
hogy alakultak aztán a dolgok? beindult magától a szülés?
2015. nov. 10. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1 óra út, hosszú idő, főleg 4-dik gyereknél, én nem kockáztatnék. Nekem autóval 15 perc a kórház, mégis befeküdtem, mikor az orvos mondta.

De figyu, te tudod, a te döntésed. Itt kaptál válaszokat, ki mit csinálna. Lehet semmi baj nem lesz, akkor sem, ha 42. héten indítják a szülést, de lehet, hogy lesz baj, sose tudni és nem mindegy, hogy 5 perc alatt kerülsz műtőbe v. szülőszobára v. 1 óra alatt.

2015. nov. 10. 13:39
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, tanácsokat. segítettetek :)
2015. nov. 10. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Én megfogadtam és milyen jól tettem. Szülésnek semmi jele nem volt, se fájások, se semmi, méhszáj teljesen zárt.

Minden nap nézték flowmetriás ultrahanggal aztán 10. nap a kiírt után közölték h azonnal császár, indítani se fogják, annyira veszélyes a helyzet (végig természetes szülésre készültem, mielőtt valaki lepontozna, annak ellenére választotta a doki császárt h tudta,h rettegek a műtétektől, illetve ő a természetes szülés pártolásáról híres, szóval eléggé indokolt lehetett orvosi szempontból is). Egyik napról a másikra durván lecsökkent a magzatvíz és a tápanyag áramlása is szinte megszűnt.

2015. nov. 10. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:
40+5 naposan fektetett be a dokim, és 41+2 naposan indította. Semmi jele sem volt annak, hogy a kislányom kifelé készülődne. Nagyon nehéz volt, egy 22 hónapos, nagyon anyás kisfiút hagytam otthon, arra készültem, hogy a 3. napon már otthon leszek, errefel egy hét semmittevéssel telt a kórházi bentlét, aztán a császár és még plusz 3 nap. Iszonyú nehéz volt, nagyon vágyodtam a fiam után, de tudtam, hogy a kislányom a pocakomban szintén megérdemli a törődést, ami abban az esetben azt jelentette, hogy elfogadtam a dokim javaslatát (nagyon bíztam egyébként a dokim döntésében), és befeküdtem, helyben voltam, készen álltam a vizsgálatokra (voltak is bőven napi szinten több). Az orvossa nem érdemes vitatkozni.
2015. nov. 10. 15:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Én saját felelősségre nem feküdtem be. Aláírtam a papírt, kicsit csúnyán nézett az ügyeletes doki (az akart bent tartani), de kénytelen volt elengedni. Nem indult be a szülés, indítani kellett 41+1en, ahol én szültem, ott ez volt a kórházi protokoll.
2015. nov. 10. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!