Van itt olyan anyuka aki nem fogadta meg orvosa utasítását és nem ment kórházba kiírt nap után pár nappal?
1 óra út, hosszú idő, főleg 4-dik gyereknél, én nem kockáztatnék. Nekem autóval 15 perc a kórház, mégis befeküdtem, mikor az orvos mondta.
De figyu, te tudod, a te döntésed. Itt kaptál válaszokat, ki mit csinálna. Lehet semmi baj nem lesz, akkor sem, ha 42. héten indítják a szülést, de lehet, hogy lesz baj, sose tudni és nem mindegy, hogy 5 perc alatt kerülsz műtőbe v. szülőszobára v. 1 óra alatt.
Én megfogadtam és milyen jól tettem. Szülésnek semmi jele nem volt, se fájások, se semmi, méhszáj teljesen zárt.
Minden nap nézték flowmetriás ultrahanggal aztán 10. nap a kiírt után közölték h azonnal császár, indítani se fogják, annyira veszélyes a helyzet (végig természetes szülésre készültem, mielőtt valaki lepontozna, annak ellenére választotta a doki császárt h tudta,h rettegek a műtétektől, illetve ő a természetes szülés pártolásáról híres, szóval eléggé indokolt lehetett orvosi szempontból is). Egyik napról a másikra durván lecsökkent a magzatvíz és a tápanyag áramlása is szinte megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!