Most kezdek magamnak bevásárolni a szüléshez. Miket kell vennem?
Figyelt kérdés
Ti miket vittetek magatokkal a kórházba?2015. nov. 9. 18:21
1/9 anonim válasza:
Tena extra, rögziítőbugyi hozzá, hálóingek (kettőt használtam el), ásványvíz, műzliszelet és hasonlók (mind jött haza, csak a főtt kaját kívántam), tisztálkodószerek, papucs (kettőt vittem, de csak a zuhanyzóst használtam, mert könnyebb vokt felvenni), köntös, telefon, iratok, wc-papír, törölközők (3 kellett), evőeszköz, kés fontos, én nem vittem, kellett volna :-), fényképező. (Amit sokan írtak, de nekem nem kellett: szoptatós melltartó, bimbóvédő krém, mellszívó. Ciciből evett csak a gyerek, nem csöpögött és melltartó nélkül voltam.)
2/9 anonim válasza:
Az elsőhöz még hozzátenném a telefontöltőt, illetve nálunk egyáltalán nem volt evőeszköz, és szalvéta is kellett.
3/9 anonim válasza:
Jól jöhet egy csomag keksz is.Én nem császárra számítottam,nem volt nálam keksz,jó lett volna este enni egyet.Kaptam a nővértől,rendes volt.A törölközőt meg a betétet a táska tetejébe kellett volna tennem,mert nem tudtam hajolni,és akkor pont senki nem volt,aki segítsen.Erre is számítani kell,hogy pont egy lélek sem lesz,aki segítsen.(VIP beteg voltam pedig,nem számít,csak azért mert kórházi dolgozó vagyok)
4/9 anonim válasza:
Az előttem válaszolókat még kiegészíteném:
- szívószál vagy sportkupakos ásványvíz, ugyanis egy esetleges császár után fekve egyszerűbb, mint pohárból vagy sima üvegből inni
- vajúdás idejére a szőlőcukor nekem jól esett
5/9 anonim válasza:
Nálam nagyon sok víz fogyott. Már a vajúdásnál is megittam néhány literrel, és később is nagyon szomjas voltam. Igaz, mondják is hogy a szoptatás beindulásához jó ha naponta 3 liter folyadékot megiszol. És nemcsak evőeszköz, hanem minden más is ami az étkezéshez kell, tányér, pohár. Érdemes külön csomagolni a vajúdáshoz szükséges dolgokat és külön a gyermekágyas részre szükséges dolgokat.
6/9 anonim válasza:
2x szültem, amiket vittem: hálóing szülésre, utána 2 pizsama, köntös, papucs, normál melltartó, bugyi, rengeteg betét, 2 törölköző magamnak, 1 a picinek, evőeszköz, szalvéta, wc papír, tusoló, fésü, mellszívó, telefon töltővel, ásványvíz, nasi, szőlőcukor.
7/9 anonim válasza:
Esetleg apukának ennivaló, ha veled lesz vajúdás alatt :)
8/9 anonim válasza:
Valami vészkaja legyen nálad. A kisebbik gyerekmnél esete fél10-kor kerültem ki a szülőszobáról. Hát, senki meg nem kérdezte, h vacsoráztam -e. Naná, h nem. Meg már ebédre se ettem. Még jó hogy volt nálam keksz, másnap reggelig kihúztam vele. Én vittem még folyékony szappant kezet mosni, kis törölközőt, papír wc ülőke, Domestos kendő, konyharuha ami még kellhet.
9/9 anonim válasza:
Én is ajánlom a fertőtlenítős dolgokat,bármilyen formában.(spray,kendő) Jól jöhet,sajnos nálunk a szobában nem mindenki figyelt oda arra,hogy rajta kívül még más is használja a fürdőhelyiséget.Sőt,még egy hasmenéses nyavalyát is elkaptam,ami "tök jó" volt az elején,alig indult volna be a tejem,már el is apadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!