Ha nagyon keskeny a medencém, milyen orvoshoz menjek hogy császárt javasoljon a nőgyógyásznak?
Így van, ahogyan írták. A belső átmérő számít, ami csak és kizárólaga szülés közben derül ki, hogy elég-e. A külső átmérő teljesen mindegy.
Azzal, hogy egészséges nőben csak akkora baba fér, amekkorát elbír, nem értek egyet. Van, amikor a természet téved és létrejön a téraránytalanság.
Szerintem ez világos mindenkinek, a kérdező is érti a medence méretével kapcsolatos dolgot. Nem az a probléma, hogy keskeny, vagy nem, hanem hogy ha tényleg jobb lenne akkor és ott a császár, akkor sem fogja a doki megcsinálni.
Olvastátok azt a részt is, hogy " az orvosom annyira de annyira természetes szülés párti hogy mindent meg fog tenni hogy kipréselje a gyereket"?
Na szerintem itt van a gondja a kérdezőnek. Én nem maradnék egy fafejű orvosnál, ha tényleg így van, ahogy írja.
Szóval, ha nincs bizalom, ne maradj nála.
Talán még nem határozta el magát, vagy maga sem tudja biztosan, hogy az orvosa valóban szemellenzős-e.
Egyébként sajnos van ilyen nem normális orvos, engem is egy ilyen miatt kellett sürgősséggel császározni, alig éltük túl, mindketten életveszélybe kerültünk. Holott a saját orvosom igazolta, hogy szükséges a programcsászár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!