Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nagyon keskeny a medencém,...

Ha nagyon keskeny a medencém, milyen orvoshoz menjek hogy császárt javasoljon a nőgyógyásznak?

Figyelt kérdés
Brutal keskeny a medencém és félek nagyon a téraránytalanságtól. Viszont az orvosom annyira de annyira természetes szülés párti hogy mindent meg fog tenni hogy kipréselje a gyereket. Ettől nagyon féltem a babát is és magamat is. Milyen orvoshoz tudnék menni, aki vizsgálatot követően írhat javaslatot császárra?
2015. okt. 29. 05:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Így van, ahogyan írták. A belső átmérő számít, ami csak és kizárólaga szülés közben derül ki, hogy elég-e. A külső átmérő teljesen mindegy.

Azzal, hogy egészséges nőben csak akkora baba fér, amekkorát elbír, nem értek egyet. Van, amikor a természet téved és létrejön a téraránytalanság.

2015. okt. 29. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez világos mindenkinek, a kérdező is érti a medence méretével kapcsolatos dolgot. Nem az a probléma, hogy keskeny, vagy nem, hanem hogy ha tényleg jobb lenne akkor és ott a császár, akkor sem fogja a doki megcsinálni.

Olvastátok azt a részt is, hogy " az orvosom annyira de annyira természetes szülés párti hogy mindent meg fog tenni hogy kipréselje a gyereket"?

Na szerintem itt van a gondja a kérdezőnek. Én nem maradnék egy fafejű orvosnál, ha tényleg így van, ahogy írja.

Szóval, ha nincs bizalom, ne maradj nála.

2015. okt. 29. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
De ha így van, akkor miért nem vált orvost a kérdező? Én ez az amit nem értek... ha az orvosom bármiben olyan ami nem felel meg nekem, akkor keresek másik orvost... nem kötelező olyannál szülni aki rá fogja erőltetni a természetes szülést akkor is ha nála ez veszélyes (amit amúgy én nem hiszek, egy orvos sem önmaga ellensége)..
2015. okt. 29. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Talán még nem határozta el magát, vagy maga sem tudja biztosan, hogy az orvosa valóban szemellenzős-e.

Egyébként sajnos van ilyen nem normális orvos, engem is egy ilyen miatt kellett sürgősséggel császározni, alig éltük túl, mindketten életveszélybe kerültünk. Holott a saját orvosom igazolta, hogy szükséges a programcsászár.

2015. okt. 29. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!