Rám jött a takarítás mánia indult valakinek igy a
szülése?
Figyelt kérdés
Rán jött a dili màr hajnal 4óta takarìtok màr türelmetlen vagyok nagyon lassan telnek a napok. Nem tudok már nyugton ülni itthon. Kicsit mintha nyillalna a hüvelyem. Mondjátok hogy ma szülök :)
2015. okt. 28. 09:34
1/7 anonim válasza:
Igen. Csak én nem jutottam el a takarításig sem. Este 10kor úgy feküdtem le, hogy másnap ezt-ezt-ezt és ezt még megcsinálom, kimosom, lecserélem az ágyneműt, stb. stb. Éjfélkor elment a nyákdugó, másnapra megszületett a babám.
2015. okt. 28. 09:35
2/7 anonim válasza:
Rám kétszer. Először inkább csak azért mert a derekam miatt nem bírtam ülni. A második az nem tudom mi volt de szombat délelőtt takarítottam, vasárnap délben beindult a szülés.
2015. okt. 28. 09:39
3/7 anonim válasza:
Szia! Én csütörtök délután neki álltam takarítani( függöny csere, stb stb..) közben elment a nyákdugó, és péntek reggel hatkor folyt el a magzatvizem, este 22 órára született meg!:) Nem tudom, hogy ez ennek volt -e köszönhető, de másoktól is hallottam már:)
2015. okt. 28. 09:51
4/7 anonim válasza:
Én szerdán mániákusan takarítottam (tűzhelyet, kádat, csempét sikáltam), csütörtökön csak feküdni tudtam és péntek hajnali 4kor elfolyt a magzatvíz :)
2015. okt. 28. 10:25
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Csajok! Màr nincs mit takarìtabom . minden olyan mint egy tisztítószer reklàmban. A hüvelyem még mindig nyillal. Nyàkdugóval nem talàlkoztam bàr azt olvastam hogy nyàkdugó távozás után bővebb a hüvelyi folyás. Lehet távozott csak én nem láttam. Nem tudom. Most várok :) ebédelek hajat mosok készülök :)
2015. okt. 28. 11:51
6/7 anonim válasza:
Ha még egy gyors tanácsot elfogadsz, aludj egyet! :)
Nekem az hiányzott a leginkább a szüléskor. Túlpörögtem és kimerülten álltam neki, és sajnos másfél napig tartott, teljesen puding lettem a végére. Szóval, ha van még időd, aludj! :)
2015. okt. 28. 13:27
7/7 anonim válasza:
Szia, én is így voltam, szerda reggel leszedtem a függönyöket, az ágyneműt, ment a mosógép, közben még elszaladtunk venni egy-két dolgot, a férjem is fúrt faragott. Neki álltam főzni, nagyon fittnek éreztem magam, majd azt éreztem, hogy pisilni kell, de mire elindultam volna a wc-re elkezdett folyni a magzatvíz. Először azt hittem bepisiltem, de mikor csak nem akart abbamaradni akkor már gondoltam, hogy itt az idő :-) Nekem a nyákdugó akkor távozott, ahogy mentem zuhanyozni akkor vettem észre. 38 hetes voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!