Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől függ, hogy ki-milyen...

Mitől függ, hogy ki-milyen gyorsan tágul?

Figyelt kérdés

Van, akinek néhány óra, van akinek napok, van, aki szenved, van, aki nem annyira. Mitől függ?

Például ez a nő hogyan csinálta? Elképesztő! Ennyit számít a relaxáció vagy ez genetika? https://www.youtube.com/watch?v=02gxCpbpFFA

2015. okt. 24. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Genetika + körülmények + hányadik gyerek + lelki tényezők + csomó egyéb is számítanak.

A videón egy otthonszülés látható, feltételezem hogy a körülmények ideálisak voltak, és a lány is amennyire lehet fel volt készülve a szülésre.

2015. okt. 25. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg tényező, ahogy az első válaszoló leírta... szinte megjósolhatatlan. Én kórházi körülmények között, indítva, fájásgyengeség miatt oxitocin bekötéssel szültem a lányom, de nem volt "szenvedős"... szerencsére. :)
2015. okt. 25. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Genetika, alkat kérdése.
2015. okt. 25. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok mindentől ,én nem féltem a szüléstől, nagyon vártam már,hogy megszülessen a kisfiam,mégis napokig vajúdtam nagyon ,lassan tágultam,végül császározni kellett. Anyukám mind 3 gyerekét pár óra alatt megszülte. Barátnőm most szült,nem nagyon érdekelte,hogy császár lesz vagy sima szülés,nem is beszélt az orvosával ilyesmiről. Végül elfolyt a magzatvize és 4órán belül megszületett a babája,nagyon könnyű szülés volt.
2015. okt. 27. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!