Fogadott szülésznő, ha ép műszakos amikor szülök?
Az utolsó szülésemnél ez történt :(
Ráadásul ők forgórendszerben dolgoznak (SOTE 2) így nem is a szülőszobán, hanem a gyerekágyon volt akkor.
Lekísért a szülőszobára és egy ott dolgozó szülésznőre bízott.
Csalódtam, mert asz első kettőt is nála szültem és bíztam benne, bár tudom, hogy nem az ő hibája volt.
Most a 4. babával vannak kételyeim... fogadnék, mert tudom, hogy milyen jó, ha mellettem van és csak velem foglalkozik, de ugye ez is benne lesz a pakliban, hogy ha pont dolgozik vajon mennyi ideje lesz? Miattam nem fogja elhanyagolni a többi kismamát (nem is várnám el)
Tapasztalatok? Ötletek?
Dokim 140-et kérne a szülésért, így csak a magánba járok hozzá, de szerintem nem fogjuk tudni kifizetni :(
Valóban tök mindegy a doki(bár a Timmermannról köztudott,hogy nem olcsó,bár Ő "berkeken belüli")csak kérdeztem,mert nem kicsit sokalltam/sokallom az összeget,ne haragudj!
Még mindig csak azt tudom írni,hogy tök mindegy mennyivel szülsz előbb,mivel forgásban vannak már bőven tudod előre,hogy mikor melyik osztályon van!Az már szerencse kérdése,hogy a szülés idején szabadnapos-e,vagy műszakban van,de le tud menni Hozzád.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!