Ha első gyereket túlhordta most a 2. terhességnél is nagy eséllyel túl fogom hordani?
Figyelt kérdés
37+5 hetes vagyok és most fiút várok.
Kislányomat 41+1 hétre szültem indìtással,lehet most is úgy leszek??
Nagyon nem szeretném...olyan nagyon szeretném ha időre születne.
2015. okt. 22. 21:11
1/12 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint őt is túlhordod. Legalábbis én mindhárom gyerkőcnél így voltam :)
2/12 anonim válasza:
Én is reméltem,hogy előbb jön a 2.,de a dokim azt mondta,hogy azok között,akik az elsőt túlhordták megfigyelések alapján gyakrabban fordul elő,hogy a következőt is túl fogják. Nekem az 1. 40+5, a 2. 40+2 napra született. Persze bármi megeshet. Kitartás!! Könnyű és mihamarabbi szülést :)
3/12 anonim válasza:
Nálam is így volt. Első 41+0, második baba 40+4 napra született. A kórházba is kérdezték mikor született az első baba, viszonyítottak hozzá, azt mondták, hogy csak körülbelül lehet megmondani a születés napját, aki elöszőr túlhordja lehet, hogy 1-2 nappal később van csak peteérése, úgyhogy ezek igazából nem is túlhordások. Pedig én is tűkön ültem.
4/12 anonim válasza:
40+6, 40+5... mindkettőt indították.
5/12 anonim válasza:
Az első 40+5 hétre érkezett.A 2.37+3 hétre,a 3. 38+5 hétre.Az elsőt indították,a másik 2 spontán indult be.
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat...hát nagyon kìváncsian várom,hogyan fog alakulni. Igazából ha "csak" 1-2-3 napot húznék rá már azzal kibékülnék. De az még jobb lenne ha jönne előbb..
2015. okt. 23. 19:05
7/12 A kérdező kommentje:
Még valami!
Napra pontosan tudjuk a fogantatás napját. :)
2015. okt. 23. 19:05
9/12 anonim válasza:
Ha napra pontosan tudjátok akkor meg nyugodtan ki lehet számolni, de szerintem az se garancia. 1 hét plusz minusz bárkinél előfordul, és az is lehet hogy idősebbnek vagy fiatalabbnak gondolják egy héttel. tehát ez már a kicsire van bízva :)
10/12 anonim válasza:
Érdeklődnék, hogy megvan e a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!