Mennyire engedik, hogy az okostelómat nyomkodjam szülés alatt? Mármint én vagyok, aki szül.
Nekem inditott szulesem volt, nagy "telefon nyomkodos" vagyok, de azonkivul, h telefonaltam a ferjemnek, h egesz jol beindult, jojjon, nem hadznaltam a telefont.
Egyszer meg akartam nezni, h hany ora, es nem lattam, nem vette az agyam az informaciot😃, igy felretettem, es inkabb befele figyeltem.
Mikor megszuletett, es a ferjem is kezbe vette, akkor fenykepeztem egyet.😊
Ja es felnottnek is erzem magam attol meg hogy mereszeltem telefonalni.
Utolso voltam
Engem beraktak egy kórterembe, mert szerintük én nem szülök, aludjak, be sem.hívják a dokimat. Fél óránként mentem,.hogy de én vajúdok,.szerintük.nem. Közben.végig beszélgettem valakivel telefonon, mert annyira tényleg nem volt fájdalmas, meg könnyebb volt így, nem éreztem magam egyedül. Majdnem négy ujjnyira nyitva voltam, amikor végre hittek nekem, megvizsgáltak és behívták a dokimat én meg behívhattam a ferjemet. Nah onnantól már nem tudtam rendesen beszélni sem, annyira bedurvult a helyzet.
De ha végig a szülőszobán lettem volna, akkor.is.hagyták volna szerintem,.hogy azt csináljak, amit akarok.
"a es felnottnek is erzem magam attol meg hogy mereszeltem telefonalni.
Utolso voltam"
NEM= "okostelómat nyomkodjam szülés alatt"
Szövegértés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!