Meddig húzhatom szerintetek?
Figyelt kérdés
ma töltöttema 34. hetet,de a bababetöltött 7 hetesnek felel meg méretei alapján.Méhszájam 2110 már a 26. héttől.
Néha nagyon enyhe görcsölést érzek a hasam alján de semmi más.
Utolso mensi szerint nov. 29 re vagyok igy kiirva,kihuzhatom eddig vagy készüljek hogy hamarabb fogok babázni?
2015. okt. 18. 09:58
1/4 anonim válasza:
´Méhszáj nekem a 30-ik héten már elkezdett nyilni, folyamatos görcseim voltak. A doki mondta, hogy soknak van ilyen, de készüljek koraszülésre is.(elmondta mit csináljak ha beindul...)
42-ik héten szültem....
2/4 anonim válasza:
Nekem 35 hetesen 37 hetesnek mérték a babámat és a méhszáj c2111 volt, 34 hetes korom után rengeteg jóslóm volt és a kiírt nap szültem, ráadásul 51 centis babát szóval még csak olyan nagy se volt. :D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi kíváncsi voltam, jelentheti-e azt h hamarabb meglesz de akkor nem feltétlenül :-)
2015. okt. 18. 14:18
4/4 anonim válasza:
28. héttől folyamatosan nagyobbnak mérték, mint a papír szerinti kora. 37 hetesen 39+1-et írt a gép. Azt mondta a doki, vagy nagy baba lesz, vagy hamarabb jön majd. Azóta várom, de semmi. 39+2 vagyok. Kíváncsi vagyok, nagy lesz-e. Lehet, csak a feje nagyobb még, mint az átlagnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!